Zdravo, na netu sem zapazil reklame da obstajajo programi ki ti uredi pesmi v itunes-u, sepravi doda sliko, izvajalca, album...
Imate s tem kakšne izkušnje? Ali to deluje? Kater program priporočate?
LP
| Program ki ti avtomatsko uredi pesmi v iTunes? | |||||
Zdravo, na netu sem zapazil reklame da obstajajo programi ki ti uredi pesmi v itunes-u, sepravi doda sliko, izvajalca, album...
Imate s tem kakšne izkušnje? Ali to deluje? Kater program priporočate? LP |
|||||
To je že bilo pisano v eni temi. Uporabi iskalnik...
|
|||||
|
|||||
Hvala čisto pozabil iskat
|
|||||
skratka nakoncu sem uporabil program RINSE, ki mi je ''uredil'' kakih 15 pesmi od tega jih je ene 5 failal(kr eno ime in albume je hotu uturit) 5 ok 5pa zjeb** da mam še več dela -.- skratka, kakor sem bil skeptičen že prej. Use skp je en ku***.
|
|||||
S Tune Upom nimam težav nikoli
_________________ MacBook Pro (15-inch, Early 2011, 2.2Ghz) |
|||||
Jaz si albume urejam ročno in mi je to čisto v zadovolstvo. Če že ne kupujem glasbe se jaz osebno čutim dolžnega prispevati nekaj zraven. Seveda albume urejam, ko imam res preveč časa, ker da bi si vsako minuto, ko bi jo imel frej izkoristil za to, zdi malo debilno.
|
|||||
jaz takšnih stvari ne bi zaupal nekim FREE programov, ker so preverjeni programi, ki ti naredijo to kar želiš za cca. 20€. Če imaš nekaj tisoč komadov se ti splača.
|
|||||
agreed. se nisem nasel free/payable programa, ki bi samodejno uredil vse kar hocem da je tipi-topi v kolekciji, al fali ime albuma in artista kompletno, al mi najde neke ceske 75x75 coverje.....Uglavnem se naboljsi mi je MP3tag (ki je zal samo za MS) |
|||||
Tuneup je pravi .....
|
|||||
Ampak drag ko pes
|
|||||
50$ ja
|
|||||
Ce rabis, bos dal tistih 50$, ce pa ti je predrago, pa ocitno ne rabis tako...
|
|||||
Tudi to je res.. Nikakor ne rabim za 50$, hehe
|
|||||
Potem bos pac rocno vse uredil, z malo vec truda in prisparal...
|
|||||
Ali pa sploh ne uredis, kot jaz recimo.
Ko da rabim album artwork pri vsakem komadu.... Sam da poka... |
|||||
Odvisno kaksen tip cloveka si... Sam moram imeti vse urejeno. Anarhija ni zame
|
|||||
Še mal potrpet pa se bo dalo 30$ za celo leto in bo Itunes porihtal avtomatsko.
|
|||||
sva že dva |
|||||
Ali pa boš kupil iTunes Match in boš imel za $25 knjižnjico originalno
LP -J |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |