Dva meseca po za začetku prodaje iPad2 so napovedali za konec leta že iPad3.
Kam hitijo!?
| iPad 3 (kmalu) | |||||||
Dva meseca po za začetku prodaje iPad2 so napovedali za konec leta že iPad3.
Kam hitijo!? |
|||||||
Kdo je napovedal? _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||||
Tut js ne vem da bi kdo maja napovedal ipad3???!
|
|||||||
a? Mogoče kitajci, za kitajski ponaredek
|
|||||||
Res je !!! Konc leta pride iPad 3, in ga bodo eksluzivno prodajali samo v slovenskih Hoferjih !!!!!!
|
|||||||
In malo po izidu iphona 5 lahko do konca leta na naših policah pričakujemo že 6 generacijo
|
|||||||
|
|||||||
ti pa si še eden izmed teličkov, ki verjame vsaki bedariji... _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||||
Kaj pa ti veš kaj jaz verjamem in kaj ne verjamem?? samo link sem ti prilimal da imaš kaj za brati (vaja dela mojstra)
|
|||||||
iPada 3 letos ne bo 100%, itak je še z iPhonom zavlačujejo
|
|||||||
Ne vem zakaj bi moral nekdo bit teliček. Če malo strica Googla vprašaš in vidiš sam. Po vaše je to samo nategovanje?
|
|||||||
zakaj bi izdali iPad 3, če se dvojka še vedno super prodaja in med tableti nima konkurence?
|
|||||||
ne vem ampak imam občutek da bo ipad 2 plus (ali morda ipad 2 hd)
lp |
|||||||
Meni niti slučajno vi všeč, da bi kar 3 lansirali, ker sem komaj 2 novo kupil. Ampak, ko sem malo googlal je bilo govora o 3 preveč. Mislim, da vse že ne more biti izmišljotina.
|
|||||||
ampak čist vse je izmošljotina.
maš pa slab občutek. preberite novice po izidu ipada prve generacije, pa vam bo mogoče mal bolj jasno kam vas peljejo teli fake blogerski novinarji. |
|||||||
Res je da iPad 3 pripravljajo že letos, jah saj lani so tudi iPhone 5, pa ga še vseeno ni. Aja, pa tako kot so lani pravli, da bo konec leta novi iPhone z izboljšano anteno
|
|||||||
hehe to je isto kot če napišš playstation 4 ali xbox720 v google dokler apple ne objavi novice jst nič neverjamem.... |
|||||||
do takrat pa je samo baba čula, baba rekla.. in pa 4635327 novih tem na jabuk.si z raznimi teorijami |
|||||||
theoatmeal.com/comics/apple
|
|||||||
Apple zmanjšuje naročila komponent za iPad 2.
Ko se to zgodi, ponavadi pride nov model. Če to drži, je iPad 3 blizu. http://www.bizjournals.com/sanjose/news/2011/11/17/apple-adjusts-ipad-2-supplies-ahead-of.html?ana=yfcpc |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |