Lep pozdrav
Zanima me kko bi lahko dal kksn film dol brez da bi se povezuna itunes pa bi lohk kr iz ipada dol recmo iz partisa al pa mojblink dol dou ?
Hvala
| Ali lahko nalozis filme kr iz ipada dol ? | |||||||
Lep pozdrav
Zanima me kko bi lahko dal kksn film dol brez da bi se povezuna itunes pa bi lohk kr iz ipada dol recmo iz partisa al pa mojblink dol dou ? Hvala |
|||||||
Baje
|
|||||||
Kko pa ?
|
|||||||
Ne morš dt kr tko dol is partisa, k ni udjemavca za torent na ajpedu pa tud ne morš nkamr shrant ... uhka jih daš sam čez ajtjuns
|
|||||||
Oki
Kko pa jih das prek itunes |
|||||||
Ma vržš ga notr pod videos pa prej ga morš še u mp4 pretvort s converterjem iz partisa.
|
|||||||
kr not jih flikneš s pudgano... pa je an' ... sej že use piše, sam mau je treba prebrt kej.
Če se že gremo tko pisat, vsak malo po svoje... potem lahko tudi recimo v svahiliju napdaljujemo ali? Ni bora kama matumizi ya kutafuta na kusoma vikao kidogo. Mada hii tayari vizuri imeandikwa.. |
|||||||
nek podobnga sm hotu tud jst vprašat, in sicer, a dejansko ne obstaja kkšn torent odjemalec za Ipad?
|
|||||||
+10 LP |
|||||||
Kaj pa ce mas jailbreakanga a ni nc narobe ce se povezs s itunesom
|
|||||||
![]() _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Kwa je z vami
|
|||||||
Bi se mogoce isto vprasal, le da bi besedico "z vami" zamenjal "z mano" ... Najprej bi bilo fino, ce bi se vsaj priblizno razumljivo naucil pisat... ne pa da pises v neki spakedranscini |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
In kwa je tolk smesnga pa dane razumete
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |