| Macheist | |||||
|
|||||
Super....
|
|||||
Problem je edino, ker ne generira serijskih ... ta problem imajo ocitno tudi drugi, ker ce kliknem na "Need support" vsi jamrajo o tem
![]() |
|||||
Ja to se zgodi ko je naval ...
ni prvič malo bo potrebo počakati .... je pa tako ali tako da vse app-e lahko uporabljaš v demo mode zaenkrat, ko bodo pa serijske pa jih vneseš... |
|||||
Saj zdaj po ene pol urce sem se enrkat kliknil na refresh in dobil... Edino za Mariner Write pise, da bodo dali serisjko sele, ko bo 500.000 downloadov ...
![]() |
|||||
Pa pred začetkom akcije si za twit dobil še DaisyDisk. Pohvalno!
|
|||||
ko bo 500.000 dolpotegov, bodo serijske...
|
|||||
Serijske so že no vsaj jaz sem jih dobil po cca 30 min ko sem osvežil stran...
Razen za zadnjega Mariner Write bo pa šele takrat ko bo 500.000 dolpotegov... kar verjemi da bo Drugače pa tole je po moje priprava oz. raziskava terena za naslednji MacHeist |
|||||
Odlično! Hordes of Orcs. Na tega sem čakal, da bo kdaj sestavni del kakšega paketa. Sem ga že skoraj kupil pri Mac Games Arcade. No, na srečo nisem.
|
|||||
Ma še kdo probleme z Horder of Orcs?
Ko vpišem ime, e-mail in kodo mi vrže vn npako " Registration Error" ki pravi da se ne more povezat s serverjem. Sem pogledal na macheist forum, pa vidim, da ma še neki ljudi take probleme? A kdo ve kko to rešt??? |
|||||
Ja, žal aktivacija za Hordes of Orc tudi meni ne deluje.
|
|||||
Freeversov server ni delal (tudi web stran). Zdaj dela in registracija tudi (ravno probal).
|
|||||
Ja no, men še vseen ne dela |
|||||
jaz sem probal vsakih 10min pa je pol 1x delalo
|
|||||
Evo, sedaj je nativirus spet na voljo, samo na facebooku morte objavt ta bundle
|
|||||
Se še komu to dogaja? |
|||||
a res verjamete, da so na pohodu virusi za Leoparda?
|
|||||
Čista radovednost pač. ne mislim uporabljat. Drugače pa je tisti problem zgoraj njihov. preobremenjene serverje majo, in so dmg-ji poškodovani, ker se ne zdownloadajo vredu. Večkrat probaš pa je. |
|||||
Samo v info: za Mariner Write so že serijske "odprte"
lp, D |
|||||
Ce kdo rabi kak sw.
Lep bundle macheist za smešnih 14,99$. Jest sm ravno nabavil. 10% gre kot donacija dolocenim organizaciijam. http://macheist.com |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |