Jabuk
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
SLO in USA Appstore account - isti email?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 07.09.2009 17:17:55
SLO in USA Appstore account - isti email?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zanima me, če obstaja možnost, da imam na istem emailu slovenski in ameriški Appstore account? Kajti, ko vpišem notri email, mi javi, da je že zaseden email, samo za to se mi pa tudi ne da novega emaila odpirati.

BTW: se sploh splača imeti še ameriškega? Kako potem funkcionirajo aplokacije v praksi, ko sem prijavljen na enem, hočem pa zagnati aplikacijo iz drugega računa?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 07.09.2009 17:36:12
Ne mores imeti... ker ce si ze kaj uproabljal, potem si lahko opazil, da je e-mail naslov v bistvu username... Smile ...

Ko so namescene, ni razlik... edino ko je na voljo nova verzija, se moras prijaviti s pravim accountom...

Drugace je vseeno, ce imas samo enega... bos pa mogoce naletel kdaj na kaksno aplikacijo, ki jo v Slovenskem iTunes Store-u enostavno ne bos nasel Smile ... Ena taka je recimo aplikacija Shazam ... ki jo bos zaman iskal v Slovenskem iTunes Store-u ...

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 07.09.2009 21:33:50
Glede username-a vem Smile
Ravno za Kazam sem mislil, samo ni takšne nuje. Bom počakal, da Slovenci naredimo kaj podobnega, pa bo.

Samo bi pa res lahko Applovci unificirali te trgovine v en account. To bo pa verjetno kaksen Appstore 2.0 Wink
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 08.09.2009 22:59:36
Jaz sem si naredil US account, ampak lahko snemam samo free aplikacije, ne morem pa vnesti kreditne, da bi kakšno tudi kupil ali pa kakkšen video v iTunesih. Probloem je, da seveda ne morem vnesti slovenskega naslova, ko vnašam številko kreditne, ker sistem ne sprejme. Ali je edina možnost iTUnes giftcard?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 08.09.2009 23:01:35
Exxon je napisal/a:
Jaz sem si naredil US account, ampak lahko snemam samo free aplikacije, ne morem pa vnesti kreditne, da bi kakšno tudi kupil ali pa kakkšen video v iTunesih. Probloem je, da seveda ne morem vnesti slovenskega naslova, ko vnašam številko kreditne, ker sistem ne sprejme. Ali je edina možnost iTUnes giftcard?

DA
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 08.09.2009 23:14:27
Exxon je napisal/a:

Lahko si spremeniš državo in nato vneseš številko svoje kartice in pravi naslov. Tako sem jaz naredil - sem tudi prvotno imel ameriški acc.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 09.09.2009 06:45:45
Exxon je napisal/a:

Da... ali pa si kreiras SLO iTunes racun ... Kartica, ki jo prijavis, mora biti izdana v drzavi, kjer se prijavljas v iTunes Store...

Sicer so nekateri ze pisali, da se da s pomocjo PayPal racuna... vendar moras pri kreaciji PayPal racuna ze vpisati "fake" podatke (nek naslov v U$)...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 09.09.2009 15:28:46
a sploh lahko naredis v itunes store acc da lahko prek njega kupujes v sloveniji? mi je en kolega reku da se ne da??
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 09.09.2009 16:11:16
pimzek je napisal/a:
a sploh lahko naredis v itunes store acc da lahko prek njega kupujes v sloveniji? mi je en kolega reku da se ne da??

iTunes Store pri nas ni dostopen, medtem ko App Store je.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 09.09.2009 17:04:41
app store? prek tega lahko kupujem app in igrice enake kot so v itunes storu?? ket pa to pogledam??
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 09.09.2009 17:46:45
pimzek je napisal/a:
app store? prek tega lahko kupujem app in igrice enake kot so v itunes storu?? ket pa to pogledam??

Pod iTunes Store mislim nakup glasbe. Pod AppStore pa nakup aplikacij za iPhone.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 09.09.2009 18:45:12
kje pa dostopim do appstore?? prek neta al ket?' kje naredim account?
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #13   Objavljeno 09.09.2009 18:55:57
Ameriški App Store si našel, slovenskega pa ne? Se norca delaš?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #14   Objavljeno 09.09.2009 19:05:56
niti slo nism najdu! dj mi povej kje se signam pa to! ksn link bi prosu!

to da bi za iphone aplikacije kupil lahko!

lp
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #15   Objavljeno 09.09.2009 19:19:02
Pa a maš ti sploh iPhone? Ustvari si Account v iTunesu, z istim accountom se prijaviš v App Store na iPhonu in lahko kupuješ direktno prek telefona oz. na iTunesu v iTunes Store pod Apps.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #16   Objavljeno 09.09.2009 21:39:56
v petk ga dobim pa prej hocem mal info dobit!! to stekam, da prek telefona, sam prek cesa to placujes. to me zanima.

v itunes mi noce kartice sprejet. mam viso elektron! al morm met lih master card. a ni ene fore k mam spodej da sm iz slovenie neki fora
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: London, Maribor
Moški

Prispevek: #17   Objavljeno 09.09.2009 21:55:05
pimzek je napisal/a:
v petk ga dobim pa prej hocem mal info dobit!! to stekam, da prek telefona, sam prek cesa to placujes. to me zanima.

v itunes mi noce kartice sprejet. mam viso elektron! al morm met lih master card. a ni ene fore k mam spodej da sm iz slovenie neki fora

ko boš imel iphone..boš stisnil ikono appstore Wink prej si boš uredil podatke in vpisal št. kartice,varnostno št itd. in mail. Ko si boš zaželel aplikacij....apple store...izbereš....te vpraša za geslo in mail....in potegneš. čez ne vem kolko časa boš dobil na mail račun da so ti odtegnili znesek iz kartice
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #18   Objavljeno 09.09.2009 21:56:40
nejc4321 je napisal/a:
pimzek je napisal/a:

ko boš imel iphone..boš stisnil ikono appstore Wink prej si boš uredil podatke in vpisal št. kartice,varnostno št itd. in mail. Ko si boš zaželel aplikacij....apple store...izbereš....te vpraša za geslo in mail....in potegneš. čez ne vem kolko časa boš dobil na mail račun da so ti odtegnili znesek iz kartice

misls itunes store?? blage nimam kjet bi bla appstore! jest bi si ze zdj naredu acc
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #19   Objavljeno 09.09.2009 21:59:28
Ne prehitevaj dogodkov Cool Ja iTunes store account in App Store account sta eno in isto. Pri izdelavi accounta izbereš slovenijo in vpišeš točne podatke, vključno s številko kartice (Visa oz. MasterCard - jaz imam slednjo) in ko preveri kredibilnost podatkov, te spusti naprej. Ne bi si pa upal trdit, da gre tudi z Viso Electron.

Ko kupuješ aplikacije pa ti, jasno, sname dol s kreditne kartice, ki ti ponavadi (odvisno od pogodbe) trgajo mesečno dol s tekočega računa.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #20   Objavljeno 09.09.2009 22:09:35
JAMORALO BI DELAT, glede na to da z viso electron delam preko paypala in je pac kartica za kupovanje prek neta v tujini ,dvigovanje v tujini itd...

bi moralo delat ne?

se pravi, naredim itunes store acc. potem pa na iphone appstore se vpisem?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani