AleXx je napisal/a: |
A je sploh kdo prebral Applovo vlogo za pravni spor? Najprej preberite, kateri patenti so "alledgedly" kršeni... ne pa kar nekaj na pamet se kregat... poleg tega pa si lahko pogledate video na Bloombergu, ko so naredili intervju z glavnim članom porote... tekom intervjuja gospod opiše vse od metode ocenjevanja škode do tega, kako so prišli do takšnih in drugačnih sklepov... če niste dodobra spremljali situacijo, raje ne komentirat pa fantazirat... dejstvo je, da je Južna Koreja tako kot do nedavnega Japonska patent-infringement-friendly-state brez konkretnih inovativnih rešitev... Samsung je po mojem mnenju kršil kar nekaj Applovih patentov... |
Alexx jaz nisem nič pisal na pamet. Preden me česarkoli obtožiš, si preberi moj prvi komentar v tej temi. Sem pa zelo podrobno spremljal ta primer. Prebral mnogo dokumentov, ki so prišli v javnost s strani odvetnikov (večino na The Verge) in prav tako pogledal obrazložitev člana porote (http://www.bloomberg.com/video/apple-jury-foreman-here-s-how-we-reached-a-verdict-RqtqHC25QbOBFg7xrWa5Wg.html to je ta video), zakaj takšna odločitev.