No in tega sem imel nekako poln kufer in sem telefon restoral na legit 3.1 (brez skrbi iBSS, iBEC in ECID imam shranjene), nalozil mobitel.ipcc in se poklical iz domacega telefona, da preverim prepoznavo stevilk. Telefon je bil kljub zelo dobremu signalu nedosegljiv kar lep cajt. Ker sem mislil, da je to zgolj slucaj sem telefon se naprej uporabljal in po enem dnevu opazil, da sem kar velikokrat nedosegljiv (hvala mobitelovemu servisu, ki ti poslje sms, ce si bil nedosegljiv).
Nato sem vceraj zjutraj ponovno restoral na 3.1, le da tokrat nisem nalozil mikrohardovega mobitel.ipcc, ampak sem vse nastavitve vpisal na roko. In glej ga zlomka, zdaj sem normalno dosegljiv? Osebno se sicer nagibam k teoriji, da je to zgolj slucaj, k temu doprinese se dejstvo, da sem iPhone nastavil vceraj zvecer samo na EDGE omrezje. Kakorkoli, zdaj vsaj deluje zadovoljivo tudi v centru Maribora

In kaj je zdaj narobe? 1. skoz dobivam call forwarding pop up, ko klicem, ki me sicer ne moti, bolj me moti, da mi je zacelo kazat, tak isti pop up pri prihajajocih klicih. In potem ne morem zgolj stisnit na Answer, ampak moram najprej kliknit Dismiss in se sele na to lahko javim. Glupost, ki po restartu sicer izgine, ampak vprasanje je zakaj in kdaj se bo spet pojavila!
Fino bi bilo, ce bi se ostali malo primerjali svoje izkusnje s sprejemom med 3G in 3GS ali vsaj pripisali kaksno mnenje glede zgoraj napisanega.
Mobitel.ipcc pa bom ponovno nalozil po parih dneh testiranja, da vidim zakaj se pri tem dogajanju sploh gre.