Pri meni se razlika tudi opazi, če ga polnim prek polnilca oz. kompjutera (usb). Nekako zdrži dlje, če ga na polnilec vklopim.
| jailbrejk in baterija | |||||
Pri meni se razlika tudi opazi, če ga polnim prek polnilca oz. kompjutera (usb). Nekako zdrži dlje, če ga na polnilec vklopim.
|
|||||
to je meni delalo pri ipodu! ce sm ga meu na strom iz vticnice je dlje delal kot pa ce smg a prek usb
|
|||||
a lahk prasam zakaj je ssh'
|
|||||
Ssh .. Za prenos podatkov tko kot do ftpja dostopas tko do iphone podatkov dostopas prek sshja. Za bl tehnicn odgovor pa vprasi gospoda googla.
|
|||||
Rabim en nasvet vas strokovnjakov.
Kupil sem iPhona 5 ki je imel 6.1.4, ampak je bilo neki narobe z gumbom za prižiganje aparata in so mi ga na servisu danes menjali za novega. IN ta nov ima 6.1.2 OS Imel sem pa že prej 4S ki je bil JB in je ful šlo po bateriji. Pa sem bral da bi naj baterija na 6.1.3 bila boljša - je pa res da pol nimam JB. KAJ MI SVETUJETE ? JE BISTVENA RAZLIKA V PORABI BATERIJE ? JB mi je prav prišel prej samo zarad Navigon navigacije in SBS ... nič drugega. Pa Barrel sem kupil |
|||||
Jst mam 6.1.2 pa je baterija napravm 6.1.3 (drug telefon) povsem ista (4S).
|
|||||
No baje naj bi na 6.1.3 bil nek popravek baterije ... |
|||||
Prej sem imel isto 4S, ki je bila na 6.1.3. Potem zamenjal telefon, ker sem dobil enega z 6.1.2 (+jb) pa ne opazim nobene razlike.
Res pa da imam od JB samo update killer, ncsettings. |
|||||
Sploh ne rabiš JB, če mene vprašaš, kajti iOS7 bo tako odprt, da sploh ne bo potrbe po JB. Barel ima "vgrajeno", SB Settings imaš itak swipe od spodaj gor, gruga pa itak ne rabiš. Vsaj v mojem primeru.
|
|||||
Kje pa si dobu barrel?
|
|||||
Ja kr na cydii je na prvi strani kot predlog |
|||||
Ios 7 še ne moreš jailbreakat, torej ni cydie. Salata999 pa pravi, da je pri ios 7 že vgrajen notri, a nevem kje (če je). |
|||||
No, meni je na iphone 3gs in dveh 4-kah ob jailbrakeu baterija držala enako dolgo, res pa je da nisem s cydia-e nalagal kar tako. Vedno sem prej preveril na netu kako zadeva deluje in če chrash-a telefon,...
_________________ Namaste! iSam ![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |