Caller ID fix 3.0 | |||||||
Na novo sem jailbreakal iphone na 3.0 zanima me, če obstaja še kakšen source, ki ima caller id fix za 3.0 .. ker zgleda, da je "ispazio" source, ki ima caller id fixe down. Ali pa če se da ta pack kje posamezno downloadati in naložiti prek pcja. Hvala, Benjamin |
|||||||
![]() |
|||||||
Odpri Cydijo in označi zavihek Manage (na zaslonu spodaj). Iz seznama Packages, Sources, Storage izberi Sources in poišči tipko Edit, začim klikni Add in v vnosno polje vpiši mitjap.homeip.net. Po koncu osveževanja seznama virov v zavihku Categories poišči Slovenski paket 3.0 (za FW 3.0.x) in namesti dodatek Prikaz klicatelja, ki bo pravilno prikazoval slovenske številke. Več o Slovenskem paketu na povezavi. Nazadnje urejal/a BIG_Yack Tor 25. Avg 2009 23:11; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Najlepša hvala. |
|||||||
![]() |
|||||||
Enake kot BencY sm imeu tut jaz. S tem, da mi tudi sourca maitjap.homeip.com noče dodat v cydio Napiše mi:
Probal sem namesto tegga sorca še url iphone.slovenskipaket.info, ampak mi javi isto napako. Kaj je to narobe in kako lahko namestim CallerId fix? Vse se je pa začelo, ker sem moral upgradat na verzijo 3.01..... ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Hvala Mitja, zdej sm lahko dodal ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |