Jabuk
Dvojni iTunes račun
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 22.07.2009 08:40:25
Dvojni iTunes račun
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
V osnovi sem imel ameriški iTunes račun in sem si za nalaganje aplikacij ustvarih še slovenskega. Ko sem želel namestiti Shazam, ga na slovenskem nisem našel, zato sem se prijavil v ameriški in od tam namestil aplikacijo. Do tu vse lepo in prav. Ko sem nato izvedel sync z itunes je bilo še vse ok. Problem se je pojavil, ko sem syncal še na drugem računalniku. Shazam ikona sicer obstaja a se takoj po zagonu zapre. Če jo odstranim preko iPhone-a in ponovno namestim spet deluje. Mislil sem, da je problem v programu, ampak se mi je enako zgodilo z AppGmail, ki sem ga prav tako namestil iz ameriške trgovine. Ko sem to odstranil in ponovno namestil iz slovenske program deluje brez problema.

Na obeh iTunesih je telefon aktiviran in vidim tudi vse te aplikacije nameščene.

Ker nekako ne vem, kje sploh začeti vzrok tega, me zanima če je kdo že imel kaj podobnega?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 22.07.2009 08:42:30
Ce imas se iPhone OS 2.x, potem je to verjetno zaradi tega... na iPhone OS 3.0 pa imas lahko vec racunov in preklapljas med njimi kar direktno na iPhone-u ...

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 22.07.2009 08:51:26
Imam 3GS. Kje pa je to možno naredit, ker trenutno se vedno ročno prijavljam in odjavljam, kar je malo mučno?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 22.07.2009 09:22:21
sekundek je napisal/a:
Imam 3GS. Kje pa je to možno naredit, ker trenutno se vedno ročno prijavljam in odjavljam, kar je malo mučno?

No saj rocno... ampak sedaj to lahko naredis direktno na iPhone-u... prej je slo samo preko iTunes in si potem moral sincat, da se je racun prenesel na iPhone ... samo pri 3.0 ne bi smelo zafrkavat... Jaz imam nekaj zadev preko SLO iTunes racuna... vecino pa preko U$... pa nisem imel problemov ne z enimi, ne z drugimi zadevami...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 22.07.2009 09:30:32
Torej mora nekaj druga bit. Hecno pa je, da na obeh računalnikih vidim to aplikacijo v seznamu, dela pa ne.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani