po moje je predvsem ta, da boš res hudo kul zgledu, ko boš powerbooka položu na mizo, ga odprl in se bo zadi zasvetla jabka.. če se sučeš v kakšni bolj tehnično osveščeni družbi se zna drastično izboljšat tudi tvoje spolno življenje.
če bo pa kolega postavu zraven PCja za tretino cene powerbooka in bo hotel preveriti zmogljivost.. pol se pa čim bolj elegantno pobriši..
Na HPjevi strani sem si pogledal tega zd7000 in sestavil približno podobno konfiguracijo kot PB 17". Res je, da je bil HP približno 800$ cenejši. Vendar se razlika precej pozna, če nameravaš svoj prenosnik prenašati. PowerBook tehta 3,1kg, medtem ko HP 4,2kg kar se bo precej poznalo, če ga boš prenašal. Na HPjevi strani nisem zasledil podatkov o merah vendar je sodeč po slikah PB precej tanjši in lažji za nošnjo. Zame pa je največja razlika pri operacijskem sistemu. OS X je bil zame razlog, da sem kupil Maca in nikoli mi ni bilo žal. Zakaj je OS X po mojem mnenju toliko boljši od Windowsov si lahko prebereš po forumu ali med <a href="http://www.jabuk.net/index.php?main=clanki" &rt;članki</a&rt;.