| alenbec je napisal/a: |
Jaz vsem res toplo odsvetujem Tušmobil. Sem ga imel in pri paketu 30 dobival take položnice da glava boli pa čeprav ne visim na telefonu skoraj nič. Že pri parih kolegih smo ugotovili, da tuš dobesedno krade zakupljeno količino SMS-ov in MMS-ov.
Glede prenosa podatkov pa...a ima Tuš že 3G? Ker če nima bo teh 1GB bolj pain in the ass kot ne.. |
Nekateri se hvalisajo s tem, da ima 3G...

... Zaenkrat ga je treba iskati s povecevalnim steklom (mislim, da sem nekje zasledil, da je v Postojni in nekje na obali)... Bodo pa to verjetno sirili...
Meni Tusmobil ni vsec zaradi pescice pacijentov, ki po forumih trobijo, kako super duper operater so... v realnosti pa zadeva ni cisto tako roznata... Ze sam nacin prodaje mobilnikov, kateri po uradni nadgradnji ne znajo vec slovensko (nekatere Nokie) ali pa sploh ne delujejo vec brez dodatne turboSIM kartice (softversko odklenjeni iPhone 3G),... mi ne disi prevec...
Imajo pa nekaj zanimiv zadev... recimo paket Tusmobil 0, ki se ga da fajn uporabit za testiranje, ker ni narocnine, tarifa pa je dokaj ugodna... Pa recimo tistim, ki tudi kupujejo v Tusevih trgovinah zna to sedaj (dokler traja akcija) prinesti dodatne bonuse pri pogovorih (brezplacne minute)... je pe ta trenutek velik problem ravno prenos pdoatkov, ki nikakor ni poceni oz. je prevec drobnega tiska...
Zaenkrat Tusmobil pri meni nima kaj dosti šans, da bi ga uporabljal kot primarnega operaterja... Sploh pa ni vedno odlocilna le najnizja cena... Glede prenosa podatkov je se vedno Mobitel (Debitel, izimobil,...) najboljsi (najvecja pokritost in najvisje hitrosti pretoka podatkov)...