Logic Pro 8 + drumkit from hell | |||
Instaliral sem si se 2 dodatna VST programa in ju imam vidnih. ampak ta DKFH pa ne. Zanima me ce ima kdo resitev. hvala! |
|||
![]() |
|||
1.Rabis Instalacijo osnovnega EZ Drummerja da delujejo extensioni a la Drumkit from Hell,JAzz,Funkmasters,.... 2.Ce ga ze imas pa ga vseeno ne najde.: Odpri Logic Pro/Preferences/AudioUnitManager in poglej ce je EZ naveden v seznamu in odkljukan.Ce ni odkljukan ga daj naknadno. Omenjas VST.Stvar pa je da Logic podpira AU(AudioUnit) VST je lahko uporabljas s pretvornikom VST to AU (najboljsi je FXpansion VST to AU converter) upam da to kj pomaga lp |
|||
![]() |
|||
pogledal sem in nimam nikjer tega fila. instaliral sem se 1x drumkit from hell in spet nic. kaj da se 1x instaliram EZDrum?! |
|||
![]() |
|||
Poglej se na disk kjer imas os x Library/Audio/Plugins/Components ce je v tej mapi EzDrummer.component,ki je AU komponenta plugina. V Logicu v AudioUnit Managerju daj rescan pugins Ce to ne gre poskusi s ponovno instalacijo in bodi pozoren na customize instalation in ce je v tej opciji odkljukan audio unit lp |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
instaliral sem si se FXpansion vst to au, in se vedno nic. poiskusil sem z instalacijo addictive drums in ko sem imel demo verzijo je bil zvok bobnov in ko sem vpisal po navodilih avtorizacijsko kodo zvokov ni vec. ko probam kaj zaigrat na midi tipkovcnico mi zazna zvok ampak ven ne pride nic. sem nov pri tem in na PC imam vse ze instalirano ampak bi raje delal na MAC-a. kaj delam narobe? |
|||
![]() |
|||
Ce imas intelov mac power pc plugin ne deluje kar pomeni da rabis novejso verzijo EZDrummerja lp |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |