Jabuk
[thread removed]
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 29.03.2009 14:52:14
[thread removed]
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
[content removed]

Nazadnje urejal/a matej.rabzelj Ned 03. Nov 2013 23:33; skupaj popravljeno 2 krat
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 29.03.2009 15:02:07
1. 5.1 deluje preko optičnega SPDIF kabla. Potrebno bo kupiti adapter za minijack verzijo (dobiš v Bigbangu za nekaj €)
2. Blu-Ray je na črnem seznamu Steva Jobsa in vsaj zaenkrat ni ne duha ne sluha o njegovi podpori.
3. Vem samo za razdelilce za eno stvar hkrati. Mogoče boš moral dokupiti kak switch, to zagotovo obstaja.
4. Seveda obstaja. Skoraj vsaka mac trgovina pri nas in v tujini ponuja vsaj en podoben izdelek. Primer je elgato eyeTV http://tinyurl.com/cb2tl3.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 29.03.2009 15:08:43
Re: Pomoč, par mac bookovih pomankljivosti
matej.rabzelj je napisal/a:

2. BlueRay - kako bi lahko gledal br. filme v macbooku, saj jih ta ne bere, poleg tega pa tudi Quick Time tega ne podpira se mi sdi, ali je sploh s kksna moznost

3. Ali obstaja kaksen razdelilec za vec stvari hkrati. mislim neki tasga MiniDisplay port -> S-Video, Dvi, Vga, Mini dvi, .... ali pa USB-> S-Video, Dvi, Vga, ....

4. moj prijatel ima pcja in na njem lahko gleda tv. mene zanima ce se da tut na macu kej tasga, ampak brez da bi prklopu TV v maca pa pol gledu, mislim ce se da tko da bi prklopu anteno v maca, al pa tko kot ma moj prjatu da ima USB in iz njega majhno anteno, tako lahko gleda tv tut na morju pa ker kol mu zelo dobro lovi

2. Bluray diskov že sam hardware ne podpira, tako da z MacBookovim SuperDrivom to ne bo mogoče. Mogoče se da dobiti kakšen zunanji usb bluray drive.

3. Kakšne kitajske zadeve ziher obstajajo; drugače pa sem nekaj časa nekje gledal, da se dobijo ene škatlice za konvertirat video signale - pa imajo tudi veliko priključkov, so pa kar drage zadeve to. Nevem pa točno kaj je to bilo oz. kako se imenuje.

4. A ni Pinnacle TV nekaj takega? Bodo drugi kaj več povedali.

Sicer so pa ta vprašanja taka, da bi se dalo odgovore tudi poguglat bp. Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 29.03.2009 15:58:51
če slučajno z BlueRay misliš HD movije, *.MKV:
- v Quicktime naložiš dodatek Perian, ki omogoča tudi predvajanje podapisov - čeprav zadnja verzija igra HD že po defaultu
- lahko pa naložiš tudi VLC player, ki podpira vse možne zapise in podnapise
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 29.03.2009 18:04:29
[thread removed]
[thread removed]
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani