Jabuk
iPod družina doživela spremembe
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 303
Kraj: Ruše
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.09.2006 14:53:12
iPod družina doživela spremembe
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Družina iPod predvajalnikov je večraj doživela kar nekaj sprememb. Oče vseh - iPod, je dobil svetlješi zaslon, povečano kapaciteto baterije in novejšo programsko opremo, ki od sedaj vklučuje nove funkcije, kot so: iskanje, kontrola svetlosti zaslona, hitro premikanje po pesmih in brezprekinitveno predvajanje (tudi v iTunes 7). Ta programska oprema deluje tudi na vseh predvajlnikih iPod pete generacije (video).

iPod nano od sedaj prihajaja v aluminijastem ohišju, ki je navoljo v več barvah (srebrna, roza, zelena, modra in črna). Povečali so mu tudi kapaciteto baterije in tudi kapaciteto spomina. Ta je sedaj dvakrat večja od prejšnje pri vsakem modelu. Programska oprema vsebuje iste funkcije kot pri starejšem bratu.

iPod shuffle je tudi dižival največjo spremembo doslej. Postal je druga generacija. Zmanjšali so ga na velikost Apple Radio Remote dodatka za iPod. Ponaša se z 1GB prostora. Ima vgranje sponko, za pritrditev na obleko. Zraven dobimo tudi dock, preko katerega ka povežemo z računalnikom in mu tudi tako polnimo baterijo. Funkcije ostajajo iste.

Informacije o cenah in podrobnejših specifikacijah dobite na spletni strani:
http://www.apple.com
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani