Jabuk
čas polnjenja baterije
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.03.2009 12:44:21
čas polnjenja baterije
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
ne vem če je prava rubrika in se opravičujem če ni.

zanima pa me zakaj mi na MBP (late 2008) piše da je do polne baterije potrebno še recimo 20 min polnjenja, stvar pa dejansko traja pol ure ali pa še več!

pri dalšem času se razlika pozna še bolj očitno...

gre pa za primer ko imam računalnik prižgan in ga tudi uporabljam.

torej... v čem je fora? Smile

pa btw.
nebi rad še ene teme odpiral...
kako naj "zaklenem" velikost okna ki mi ga odpre finder? se pravi kako naj shranim neko poljubno izbrano velikost okna?

hvala!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 13.03.2009 13:22:52
V kolikor racunalik med tem uporabljas se polni pocasneje(logicno), kot tudi pri ostalih elektronskih aparatih(mobitel recimo). Malo pripomore vmes se prizgan Wireless, osvetlitev in ob povecani obremenitvi tudi ventilatorji. Ce bos zaslon zaprl in ga dal v sleep mode bo polnenje veliko hitrejse. Dejansko pa ob koncu polenja, ko je stvar ze na 100% izvaja neko zaklucevanje polnenja (finishing charging), ki se sam ne vem cemu sluzi in se izvaja tako dolgo(obicajno nekaj vec kot 10 min pri meni).

PS: v eni temi smo glede finderja ze govorili vendar nismo prisli do zaklucka kako povecat default size finderja. Edina stvar, ki ti pomaga je pritisk zelenega +.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 13.03.2009 13:26:35
ok se pravi je stvar normalna...

potem ni panike! Very Happy

glede finderja pa me jezi ker včasih ko si mape uredim "arrange by date" vrže po dve v vrstico! Confused in pol ko ga "raztegnem" za 3mm pa ponovim ureditev jih da po tri kot morajo bit... Cool
ampak zgleda da se bom še naprej jezil Very Happy

hvala za odg.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani