Use razčiščeno in pri nekaterih že narejeno. Sam furam 2.2.1 že drugi dan in mi dela prav vse! Jailbreak opravu normalno, slo paket je mitja takoj poštimu in dela tut b.p.
| Težave z fw 2.2 | |||||
Use razčiščeno in pri nekaterih že narejeno. Sam furam 2.2.1 že drugi dan in mi dela prav vse! Jailbreak opravu normalno, slo paket je mitja takoj poštimu in dela tut b.p.
|
|||||
Sem malo poguglal a priznam ne prav dosti pa bom kar tukaj vprašal če je morda že kdo to naredil
iPhone 2G ali nadgradnja iz 2.2.0 na 2.2.1 zaklene telefon Namreč ko sem naredi nadgradnjo preko iTunes iz 2.0.1 na 2.2.0 je sicer pobrisalo Cydi-o in ostalo šaro nameščeno preko nje vendar pa je phone ostal odklenjen tako da sem ohranil vse sms-e, zapiske... in nastavitve, seveda potem nisem jailbreak-al, ker mi čisto odgovarja orig. |
|||||
da še jst opišm moje probleme:(
mam iphone 3g iz italije in sm ga zdele restoru+jailbreaku in zdej kr nima signala:S kaj narest |
|||||
Iz italije?? Po katerem postopku si pa delau? |
|||||
|
|||||
Kaj si pri tem pobral za unlock, ali za te, ki nočejo odkleniti? |
|||||
najprej sm dau to unlock zdej pa probavam še za not to... in zgodi se isto:S ni signala
|
|||||
To za unlock, je za zaklenjene telefone... Jaz ti priporočam da preko itunsa nadgradiš na 2.2.1, ga aktiviraš, ter potem http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881 preko te strani izberi "FOR THOSE WHO DO NOT WANT TO UNLOCK: - 2.2.1 (3G): iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw" in na koncu izberi "set us new iphone" |
|||||
sm naredu tko in dela...
hvala |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |