Meni deluje na AW Ultra 2. Ios 26.6
| eSIM | |||||
Meni deluje na AW Ultra 2. Ios 26.6
|
|||||
Jaz imam Ultra 1 in deluje, pomembna je iOS verzija, 26.5.
|
|||||
Žal na FB nimajo pojma. Uporabniki, oziroma uporabniške izkušnje, dokazujejo drugače.
Meni niso znali pomagati, ker sem imel Moj A1 registriran preko fiksne storitve. Saj sem imel problem z aktivacijo oziroma telefonski številki, saj z njo nisem mogel dostopati v Moj A1, ampak z fiksno storitvijo. In seveda niso znali pomagati. Rešil sem sam.
|
|||||
|
|||||
Z zadnjo beto (iOS27 beta 4) se je kot kaže nekaj premaknilo in sedaj lahko vsaj začnem s postopkom za aktivacijo eSIM na AW Ultra 2 ... in potem lepo napiše, zakaj ne morem nadaljevati ...
![]() |
|||||
Super. Sporoči kako ti bo šlo....
|
|||||
če je na firmo ne moreš sam urediti..je isto na telekomu
|
|||||
Še moja izkušnja iz Grčije: eSIM na Apple Watch ni deloval, saj nimajo VOLTE gostovanja. Pri nobenem operaterju v Grčiji. Torej, zadeva je taka, da v kolikor ni VOLTE gostovanja, eSIM na Apple Watch samostojno ne deluje, čeprav na njihovi strani trdijo drugače. Recimo na Hrvaškem mi deluje, ker je VOLTE gostovanje, mi deluje brez problema. Drugje nisem uspel preveriti.
|
|||||
Se pravi ti klici niso delali... podatki bi pa vseeno morali, ali tudi to ni?
|
|||||
Nic ni delovalo. Ura se sploh ni povezala v omrezje.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 19, 20, 21 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |