Pozdravljeni,
sem pred nakupom brezžičnega sesalnika. Trenutno se nagibam
k Bosch unlimited 10. Ima kdo izkušnje/mnenje? Uporablja kdo kaj druga in priporoča?
| Brezžični sesalniki | |||||
Pozdravljeni,
sem pred nakupom brezžičnega sesalnika. Trenutno se nagibam k Bosch unlimited 10. Ima kdo izkušnje/mnenje? Uporablja kdo kaj druga in priporoča? |
|||||
Mi mamo že drugi dyson. (8 in 11) zelo zadovoljni, edino včasih je treba zadevo čist razstavit in spucat. Je kar ornk poseg.
Smo imeli pa tudi neke bosche 2 v enem. Tist pa več pucaš kot zaugaš. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Odvisno za kaj ga rabiš, za na hitro posesat imamo Dream R20 v celoti zadovolji potrebe pa se veliko cenejsi je od Dysona, seveda je Dyson menda mercedes.
|
|||||
Dysona imam. Mislim da boljšega sesalnika nisem imel v roki
_________________ |
|||||
Sem popolno enakega mnenja. |
|||||
Tudi sam imam dysona v 15 absolute detect že 4leta pa mam doma extrem dva mala psa dlak neomejeno pa posesa vse vsak dan vsaj dvakrat na dan.
|
|||||
Še en glas za Dysona ... se pa splača malo spremljat cene v tujini... Smo lani nabavili V12 Detect ... Trenutno je sicer cena 499̊€ ... Lani sem ujel neko akcijo, kjer je bilo "kao" brez DDV in je bil 439€ ...
|
|||||
Še en glas za Dysona, imam že dve leti V15 model, sem tudi kupil v tujini na electronic4you... Včasih so akcije okoli 500 eur...
|
|||||
Nevem ali je Dyson sponzor foruma ampak prepričali ste me.
|
|||||
Pa še to. Rezervni deli so na aliexpresu. Sem naročil že več stvari, ki smo jih polomili in sem brez problema popravil. Tudi nrko dodatno krtačo z laserjem in deluje kot opisano.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |