Jabi
| Pridružen/a: 07.10.2025 |
| Prispevkov: 1 |
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 12.03.2026 03:56:43 Podatki se ne prenašajo na novi iPhone 17 |
|
Veliko besedil se ni preneslo na novi iPhone 17 Pro (prikazuje se le 2025 besedil in prilog pred letom 2025), kar je nesmiselno. Moj novi telefon pravi, da je sinhronizacija z iPhoneom začasno ustavljena.
Pred nekaj meseci sem na svojem starem telefonu posodobil iOS in vsi moji koledarski dogodki so izginili nazaj do leta 2016! Izginili so 6 ur pred posodobitvijo iOS.
Nihče v Appleu mi ni mogel pomagati. Ima kdo podobne težave?
_________________ ...
|
Jabi
| Pridružen/a: 25.05.2026 |
| Prispevkov: 1 |
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 25.05.2026 08:58:55 Re: Podatki se ne prenašajo na novi iPhone 17 |
|
Težava z ustavljeno sinhronizacijo na iPhone 17 je trenutno precej pogost pojav. Priloge in stara sporočila izginejo, ker gre iOS 19 v popolno samozaščito, ko poskuša hkrati indeksirati lokalno bazo podatkov in iz oblaka iCloud prenesti ogromne količine predpomnilnika. Najboljša rešitev je, da pustite oba telefona na polnilniku čez noč v bližini hitrega Wi-Fi omrežja brez vklopljenega VPN-ja, da lahko iCloud nemoteno dokonča ozadne procese. Če to ne pomaga, pojdite v nastavitve iCloud na novem iPhonu, izklopite stikalo za »Sporočila«, ponovno zaženite napravo in stikalo spet vklopite, da prisilno ponovite sinhronizacijo.
Kar zadeva vrnitev koledarja v leto 2016, pa gre za lokalno napako v računu zaradi pomanjkanja pomnilnika ali omrežnega padec pred posodobitvijo, ko je sistem iz oblaka enostavno povlekel najstarejši arhiv.
_________________ Miha
|