| Apple Iphone 17/17 Pro | |||||

Čudn. Cegli so ponavad ja oranžni  

| 
	|||||

na zgornji sliki i16 pro max z etuijem iz alija za 3 evre in telefon zgleda kot i17 pro max. 

| 
	|||||

Gledam razne slike o poškodbah aparatov ter kako hitro se poškodujejo. Je kaj resnice na tem oz so spet začetne govorice? 

| 
	|||||

Ovitki so čist enako zdržljivi kot prej...  | 
	|||||

Engagement farming.  | 
	|||||

_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini  | 
	|||||

Ce bi kdo imel 17 pro max 512gb oranzne barve mu odstopim rezervacijo pri mimovrste.

Je ze na voljo za prevzem v roku 5 dni v LJ.  | 
	|||||

Malo offtopic ko se pritozujete da ne boste imeli oranznih in cakate crne iphone za 18 pro dobili boste pa lahko purple  

Hocem povedati da je lahko se slabse Rumor: iPhone 18 Pro to come in three all-new colors https://9to5mac.com/2025/10/31/rumor-iphone-18-pro-to-come-in-three-all-new-bold-colors/  | 
	|||||

Tole je res grotestno, če drži oz. se bo uresničilo: purple PRO? Pa daj no, to je totalno mimo! Razumem, da želijo približati različne barve ljudem, ki si želijo Pro modela in bi želeli kaj drugega, kot črno, srebrno in zlato, ampak to naj dodajo k obstoječim klasičnim PRO barvam, ne pa, da jih nadomestijo z nekimi "zmazki"... Če bo to res, kar kaže rumor, bo to res totalna katastrofa za tiste, ki si želimo črnega Pro-ja.   Jaz osebno ne vem, kaj bom naredil, če bodo prihodnje leto same te barve s slike. To je v bistvu še slabše kot letos!
![]() _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017  | 
	|||||

Je pa nezmotljivo, da imaš "nov telefon".... 

Čeprav da srebrne ne bi bilo, se mi zdi kr stretch.  | 
	|||||

Ni se zdravo razburjat zaradi ugibanj. 

| 
	|||||

Apple je mojster v marketingu in to z barvami je zadetek v polno.

Če bi hotel kupiti črn in "dolgočasen" telefon, ki ga noben ne opazi to nebi bil iPhone. Ko pa te vidijo ljudje z oranžnim iPhonom vejo, da si kupil najnovejšega najboljšega in OH in sploh. To prodaja apple. Sej več kot 99% ljudi ne kupi telefona zaradi funkcij ampak statusa. Tako pač ta svet fukcionira.  | 
	|||||

Ne vem kolk to drži. Iphone je vrsto let imel osnovno barvo črno ali space grey. To je bila osnova. Oranžna mi deluje kot bi oblekel oranžno obleko in šel nekam na sestanek. Razumem da ciljajo na določeno skupino kupcev, tudi purple barve me ne moti- pač pro model za žensko populacijo. Moti pa me da so dali ven osnovno barvo. Si predstavljaš da ne moreš kupit avto črne barve? _________________   | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |