men 26.1 dela super. Baterija normalno zdrži, na 26 mi je žrlo 50% hitreje
| IOS 26 | |||||
men 26.1 dela super. Baterija normalno zdrži, na 26 mi je žrlo 50% hitreje
_________________ |
|||||
Vsaka večja nadgradnja bo par dni kurila več baterije. Potem se pa umiri.
|
|||||
|
|||||
To je res, ampak meni iiOS 26 še vedno kuri baterijo, tako na oko, za kakšnih 30% hitreje. Tudi battery health mi je sedaj iz 100% padel na 98% odkar je nov iOS. na iPhone 16 pro max sem imel ves čas limit polnjena na 85%, kar je brez težav zdržalo cel dan, zdaj pa pozno popoldne že diha na škrge. |
|||||
To neki ni kul, meni je 16 Pro čist normalno delal na iOS tista dva tedna do 17ke.
Kaj pa ti kuri baterijo? |
|||||
Ni aplikacije ali procesa, ki bi izstopal.
Način uporabe tudi nisem spreminjal. Lahko da je napaka v kakšni nastavitvi, ki jo imam vklopljeno. Bom počakal na 26.1, pa bom videl če bo rešilo situacijo. |
|||||
Pol je opcija se format in set up as new, torej da vse
se enkrat nastavis. Mi je parkrat pomagalo, ampak pri telefonih, ki so ze leta samo upgrejdali sw. Recimo nek 11 Pro lani. Tvoj je pa eno leto star. Nenavadno. |
|||||
|
|||||
Sem dal public beta 26.1 gor in je uredilo težavo. |
|||||
Naslednji teden torej RC potem pa 3.11 FINAL 26.1
Apple releases iOS 26.1 beta 4 for iPhone https://9to5mac.com/2025/10/20/ios-26-1-beta-4/ |
|||||
Safari izkušnjo so čist pokvaril, kar eni gumbi...
|
|||||
Poskusi s two finger pinch. Pomaga. |
|||||
No po zadnji posodobitvi mi predvsem ko pridem na jabuk pobarva zgornji del čeprav imam nastavljeno naj ne kaže barve v zavihkih. Če safari zaprem in odprem je spet ok.
|
|||||
Hvala za tole! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |