Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Apple music / spotify skupinski nakup
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #161   Objavljeno 03.10.2025 12:54:44
Re: Apple music / spotify skupinski nakup
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Stremio je prava pot Like

Stremio konfiguracija

Na voljo serije in filmi iz vseh platform (Apple TV, Netflix, Disney...), izbiraš kvaliteto predvajanja, sledi kaj si že pogledal, podnapisi (tudi iz OpenSubtitles, če originalni video ne vključuje slovenskih),...
Priporočam pa tudi uporabo debrid servisa, ki omogoča višjo hitrost (manj bufferiranja in čakanja) ter anonimnost. Cena pa je tudi sprejemljiva (cca 9 EUR za 3 mesece).
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #162   Objavljeno 03.10.2025 12:55:14
Torej kdo bi testiral Netflix family račun? Lahko ustvarim nek x email in imamo vsi dostop do njega za potrjevanje. Plačevali bi mesečno v primeru, da nas čez čas skenslajo zaradi lokacije in potrjevanja maila/naslova. Zaenkrat smo v treh jaz, mravac in Jenrej? Kar sem gledal lahko istočasno uporabljajo 4 računi istočasno torej 2,5eur na osebo za 4k račun.

Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #163   Objavljeno 03.10.2025 15:26:44
Kleemen je napisal/a:
Torej kdo bi testiral Netflix family račun? Lahko ustvarim nek x email in imamo vsi dostop do njega za potrjevanje. Plačevali bi mesečno v primeru, da nas čez čas skenslajo zaradi lokacije in potrjevanja maila/naslova. Zaenkrat smo v treh jaz, mravac in Jenrej? Kar sem gledal lahko istočasno uporabljajo 4 računi istočasno torej 2,5eur na osebo za 4k račun.

Netlix je Sux...
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani