| rokoko je napisal/a: |
| eSIM ima tudi Hofer, nima ga pa Bob. |
Saj sem napisal…
Hot = Hofer
| Apple Iphone 17/17 Pro | |||||
Saj sem napisal… Hot = Hofer |
|||||
Vseeno so letos malo razširili, ni samo ZDA.
eSIM only modeli so v teh državah: Bahrain Canada Guam Japan Kuwait Mexico Oman Qatar Saudi Arabia United Arab Emirates United States U.S. Virgin Islands |
|||||
Ja, tudi sam sem zasledil ta seznam, zato sem zmeden glede prodaje iPhone Air pri nas: med tem ko večina operaterjev ponuja eSIM, pa evropskih držav sploh ni na seznamu, kjer bo na voljo ta model. Ali to torej pomeni, da ga pri nas ne bo in bosta letos na voljo samo iPhone 17 in 17 Pro/ Pro Max?
_________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
Seveda bo. Saj ga lahko danes ze kupis recimo na nemskem Apple Store-u.
|
|||||
resno za počitnice ti je razumevajoče? da se pufneš za par jurjev da greš za 10 dni na morje. da si kupiš pa nov telefon in ga imaš par let ti pa ni? |
|||||
Pri iStyle stane Pro 80€, Pro Max pa 90€ več vs. DE
|
|||||
Slovenske marže, klasika. Ni nekega drugega pametnega razloga več. DDV je enak (oziroma v Nemčiji plačaš slovenskega). Enako kot ostale cene, kjer so tudi sosednje države ratala precej cenejše (Italija npr.). |
|||||
Kupis kjer je ceneje. Dan danes to ni vec nobena težava.
|
|||||
V Nemciji ne mores placati slovenskega DDV, ker ga niti ne mores narociti v Slovenijo... Vsaj v online Apple Store... Pri electronic4you, kjer je upostevan slovenski DDV pa pride recimo iPhone 17 Pro Max 1.473,15 € + 9,99€ postnine (v avstrijskem online Apple Store je cena enaka, kot v nemskem, ceprav je visji davek... in ta znasa 1.449,00 €) ... V italijanskem online Apple Store je cena visja (1.489,00 €), ker imajo visji DDV ... Pri nas je recimo v EPL cena 1.545,00 €, v iStyle pa je cena 1.539,99 € ... v BigBangu je recimo 1.559,99€, na mimovrste je 1.549,00 €... Pri Telekomu je se najvisja cena >> 1.649,00 €, pri Telemachu je cena 1.469,00 €, pri A1 pa ceno skrivajo |
|||||
Amazon.de 1331 EUR (zastonj poštnina), cena z nemškim DDV je 1299 EUR. |
|||||
Na amazon niti pomislil nisem... Ponavadi so iPhone imeli sele kasneje... in ne takoj ob zacetku
|
|||||
Vcasih je blo tko. Od lani so pa tudi preorders. Odposljejo v cetrtek. |
|||||
...ta teden ( ne v petek
Kot vedno do sedaj... "Znani uporabniki" plačajo po prejemu ostali vnaprej... |
|||||
https://jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=71732&highlight=
A to je trollanje al kako točno si ljudje predstavljajo takšno ceno? |
|||||
Ne vem zakaj bi bilo trolanje, nekdo si zeli gotovino in vzame telefon na obroke, ce pa imas ti tezavo s tem pa je to tvoj problem.
|
|||||
Ravno sem mu hotel poslati sporočilo, da je ta cena res previsoka in bi moral iti na max. 1.200 EUR, pa ni možno pisati na oglase
_________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
to je včasih palilo, zdaj je teh kupcev na to foro kolkr hočeš po oglasih _________________ |
|||||
A pa dejansko si v plusu? Samo to me zanima, glede na to, da je najnižja cena za gotovino 1449 EUR. |
|||||
Nisi v plusu... Kot je napisal AUT... Se najdejo ljudje, ki vzamejo telefon na vezavo in ga za nekaj manj kot je maloprodajna cena prodajo na marketplace-u... Za njih je to "hitri kredit". In tako kot vsak drug "hitri denar" tudi ta ni poceni... Jaz sem dve leto nazaj v Apple Store-u kupil i15pro en teden po izidu za 1200€, čez nekaj dni jih je bil pa poln FB za 1050€... |
|||||
Hvala za pojasnilo. To je 15% izgube cca. Recimo, da vzameš na dve leti, je to še vseeno 7-8% letna obrestna mera. Na banki dobiš 5%. Še vedno ne štekam čist, ampak ok.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |