eSIM | |||||
![]() _________________ You are what you think. |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
![]() |
|||||
Sem. Pred skoraj enim mesecem in še vedno mi ne deluje. Do sedaj je nastalo kar nekaj stroškov in sicer priključnina, naročnina na nov paket, naročnina na eno številko, strošek izdaje e-SIM. Poleg tega tudi nekaj ur časa ukvarjanja z nekompetentno Telekomovo podporo (najmanj 6 klicev na Telekom, vsak pove nekaj drugega, nobena rešitev ni delovala). Menda je osnovni problem, da je številka pisana na pravno osebo in s tem imajo težave, če verjamete ali pa ne. Če bi vedel, kaj me čaka, nikoli ne bi naročil... |
|||||
![]() |
|||||
Ja jo imam… Dela za klice ( 0,13€ minuta), ni v paketu. Imessage ne deluje iz nevem kaksnega razloga - potem pa zeli posiljati kot sms kar ni podprto. Deluje pa internet recimo za obvestila iz ostalih aplikacij… Nevem ce je vredno ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Kako lahko Telekom zaserje nekaj takšnega? Predvidevam, da spet neko "balkansko" razmišljanje, kje bi se dalo iskati kakšne bližnjice, ah saj uporabniki sploh ne bodo opazili. Noro. iMessage ne dela, LOL. |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 15, 16, 17 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |