Personal Hotspot, Tethering | |||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
ja upej da bo antena k tale wifi2go ma slabs HW pa SW kot kerkoli android telefon. Še iPhone 6S ga poje za malco =) Probaj prej še kak android za dostopno točko. Lahk bi tud v Router prklaplala iPhone ki bi hkrati tud nadomestu polnilec.. V sloveniji mamo srečo da nam glih neki ne težijo za tethering =) no sej tud to se da easy peasy obvozt. Pred leti sm rabu stabilno remote zadevo, sm zlo hitr dujel da "brandi" nimajo nič pametnga, operaterji pa zaklenena jajca dajejo. Greš brat A1 utlra temo pa se sam nasmejiš.. Mi ni nč žal da sm mal raziskval pa su v custom zadeve od cheap 4G/100Mbit do 5G /1.5Gbit... _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Zaklenjena na lokacijo pri naročniških in svobodna pri predplačniških? Ali kaj drugega? Jaz sem pred časom kupil Huaewi B535-232a od Hot-a (ko so ga še imeli). Deluje z različnimi karticami, kar pa sem opazil, je, da če je notri SIM kartica od A1 ali od Telemacha, resetirajo sejo na ca. 12 ur. T2 pa po drugi strani lahko drži isto sejo in IP tudi več kot en teden. Sem pa tudi probal kombinacijo (odslužen) 5G telefon na dd-wrt router (dve varianti: USB kabel direktno, sproti imaš tako tudi napajanje porihtano, za vsak slučaj nastaviš omejitev polnjenja v telefonu na 80%; druga varianta USB-C dongle z ethernet in napajalnim portom) in deluje super. Zadnjič sem se poglobil v ponudbo od Telemacha in sem se tudi jaz "nasmehnil", saj imajo pakete naštimane tako, da se medsebojno "kanibalizirajo", če le malo pretehtaš vse skupaj. Še najmanj se splača dedicated naročniška ponudba za mobilni internet... |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Kokr vem si sam pr ultri vezan na fiskno lokacijo. Mobilne/Internetne pakete majo itak vsi. Bl je to kašn paket imaš na simki in zakaj se uporablja. Kok naši kej težijo za tethering nimam pojma, vem pa da imas v pogodbah za dolocene pakete da se ne smejo primarno uporablat za internet v ne-mobilnih napravah ampak to se da vse obvozt ![]()
ne vrjamem da kdo danes sploš še locka naprave.. V cgnatu si , podomrezje kot doma, routerji majo lease tud default na 24ur..
Za navadnega smrtnika je kul če router full-time hendla brez dropov. Sm mel neki časa ampak če hočš max iztisnt to ni to ![]() _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Kaj pa je "to" (gor omenjas, da si nastimal eno custom zadevo)? |
|||||||||
![]() |
|||||||||
nevem česa ne razumež .. saj ne obstaja samo ena rešitev ..
Sm se narobi izrazil. Kot zaklenen sm mislu da mi njihova naprava ne omogoča nič (pogled v pakete med modemo in bazo, ssh, tethering, spreminjanje kode hosta, remote dostop, cgnat prebijat in tako dalje .. za en modem sm tud dubu beta firmware ker sm lahk zajel log in ga reportal. da se vse , če se hoče... _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |