Katero tablico 2025 | |||||
Za tamalo od partnerke, ki rada riše, mal umetniška dušca. Uporablja ibis paint na svojem Samsung telefonu in moje prastarem iPad Airu, ki je zaradi velikosti seveda precej bolj praktičen. Bi se pa nabavil tudi svinčnik. Kako je pa z ekosistemom pri drugih izdelovalcih? Bolj radovednost, kot pa potreba v tem trenutku. In seveda uporabniška izkušnja, vzdržljivost, value for money na dolgi rok? Cena... 800 je že kar veliko... p.s. dodatno vprašanje v kolikšni meri tablica s tipkovnico nadomesti prenosnik? |
|||||
![]() |
|||||
iPad 10 s tipkovnico lahko prenosnik popolnoma nadomesti, dokler ga rabiš za "pisarniška" ali domača opravila - delo z dokumenti, streaming, neprofesionalno risanje, brskanje po spletu, mobilne igre... Je pa tako - za tipkovnico v etuiju od Appla je še 300 eur. iPad se pa lahko poveže s katerokoli drugo tudi po BT ali pa preko fizičnega konektorja. Razmisli, kaj je smiselno glede na način uporabe. Slišim, da so Logitech fajn tipkovnice za iPade. Sem pa mnenja, da iPadu še vedno ne pride nič drugega blizu. Ponudba in kvaliteta/prilagojenost aplikacij, zagotovljene posodobitve, verjetno eden najbolj odzivnih svinčnikov ne pridejo blizu konkurenci. To tudi die hard Android oboževalci priznavajo ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Če samo pripomnim moje mišljenje. iPad ne more zamenjati MacBook-a ali celo proja. Drug sistem in organizacija. Saj je iPad malo večji telefon brez klicanja...pogojno. Bo pa za dotični primer vrh glave dovolj. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |