Jabuk
Katero tablico 2025
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 25.01.2025 10:16:36
Katero tablico 2025
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Katero tablico, iPad ali kaj drugega?

Za tamalo od partnerke, ki rada riše, mal umetniška dušca. Uporablja ibis paint na svojem Samsung telefonu in moje prastarem iPad Airu, ki je zaradi velikosti seveda precej bolj praktičen. Bi se pa nabavil tudi svinčnik.

Kako je pa z ekosistemom pri drugih izdelovalcih? Bolj radovednost, kot pa potreba v tem trenutku.

In seveda uporabniška izkušnja, vzdržljivost, value for money na dolgi rok?

Cena... 800 je že kar veliko...

p.s. dodatno vprašanje
v kolikšni meri tablica s tipkovnico nadomesti prenosnik?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 25.01.2025 13:38:36
Re: Katero tablico 2025
iPad 10. gen bo čisto zadosti za rekreativno risanje in tudi za šolo. 420 eur je za 64 gb in je najnovejši model. Vzemi 256 gb, če se bo gor veliko nalagalo oz. nimaš namena uporabljati iClouda. Meni je 64 gb na iPadu dovolj.

iPad 10 s tipkovnico lahko prenosnik popolnoma nadomesti, dokler ga rabiš za "pisarniška" ali domača opravila - delo z dokumenti, streaming, neprofesionalno risanje, brskanje po spletu, mobilne igre...

Je pa tako - za tipkovnico v etuiju od Appla je še 300 eur. iPad se pa lahko poveže s katerokoli drugo tudi po BT ali pa preko fizičnega konektorja. Razmisli, kaj je smiselno glede na način uporabe. Slišim, da so Logitech fajn tipkovnice za iPade.

Sem pa mnenja, da iPadu še vedno ne pride nič drugega blizu. Ponudba in kvaliteta/prilagojenost aplikacij, zagotovljene posodobitve, verjetno eden najbolj odzivnih svinčnikov ne pridejo blizu konkurenci. To tudi die hard Android oboževalci priznavajo Cool
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 25.01.2025 17:54:23
stonhenge4 je napisal/a:
iPad 10. gen bo čisto zadosti za rekreativno risanje in tudi za šolo. 420 eur je za 64 gb in je najnovejši model. Vzemi 256 gb, če se bo gor veliko nalagalo oz. nimaš namena uporabljati iClouda. Meni je 64 gb na iPadu dovolj.

iPad 10 s tipkovnico lahko prenosnik popolnoma nadomesti, dokler ga rabiš za "pisarniška" ali domača opravila - delo z dokumenti, streaming, neprofesionalno risanje, brskanje po spletu, mobilne igre...

Je pa tako - za tipkovnico v etuiju od Appla je še 300 eur. iPad se pa lahko poveže s katerokoli drugo tudi po BT ali pa preko fizičnega konektorja. Razmisli, kaj je smiselno glede na način uporabe. Slišim, da so Logitech fajn tipkovnice za iPade.

Sem pa mnenja, da iPadu še vedno ne pride nič drugega blizu. Ponudba in kvaliteta/prilagojenost aplikacij, zagotovljene posodobitve, verjetno eden najbolj odzivnih svinčnikov ne pridejo blizu konkurenci. To tudi die hard Android oboževalci priznavajo Cool

Če samo pripomnim moje mišljenje. iPad ne more zamenjati MacBook-a ali celo proja. Drug sistem in organizacija. Saj je iPad malo večji telefon brez klicanja...pogojno. Bo pa za dotični primer vrh glave dovolj.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 25.01.2025 19:16:57
Ne more če počneš neke posebne zadeve. Nazadnje se kupu in ga še imam MB pro, late 13. Od takrat dalje sem na ipadpro 13 in mi čist zamenja mb. MBja zalaufam sam če moram na zavodu za zaposlovanje podpisat kakšno prijavo odjavo delavca.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 26.01.2025 11:08:25
Se razume, jaz mam iPad in Macbook in oboje rabim v različnih situacijah.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani