Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 93, 94, 95
Mastercard kartica N26
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1881   Objavljeno 29.11.2024 13:06:50
Re: Mastercard kartica N26
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
DeJc0 je napisal/a:
Za prokletih 80€ vsi zdaj postate te invajte a vam res ta denar tok pomeni??

Mislim, da je to bolj vezano na to - da majo šanso dobit porabo do 15. decembra x toliko ljudi, ki so referrali Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #1882   Objavljeno 29.11.2024 14:45:49
Bi bilo boljš da bi imeli svojo temo.. pa se naj tam limajo linki, če kdo želi.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #1883   Objavljeno 29.11.2024 14:51:09
DeJc0 je napisal/a:

+1

Saj realno n26 mamo ze skor vsi. Kake stare mame se ne.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #1884   Objavljeno 29.11.2024 16:58:03
DeJc0 je napisal/a:

Seveda pomeni. Glavna vrednota je virtuoznost v potrošništvu. Za to pa rabiš dnar. Če ga pa talajo, tega res ne smeš zamudit. Lahko luzer ispadeš.

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #1885   Objavljeno 29.11.2024 17:01:03
macata je napisal/a:
Seveda pomeni. Glavna vrednota je virtuoznost v potrošništvu. Za to pa rabiš dnar. Če ga pa talajo, tega res ne smeš zamudit. Lahko luzer ispadeš.

Sam inflacija. Včasih je en s tega foruma limal N26 invite po lokalnih Lidlih... za 30 EUR po dobljenem invajtu.

Zdej smo na 80 EUR pa folk viha nos.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #1886   Objavljeno 30.11.2024 05:46:48
Glede na znesek, 80 €, bi rekel da n26 zgublja stranke.
Mozno je seveda tudi obratno… v tem norem svetu je že vse zmešano.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Tržišče
Moški

Prispevek: #1887   Objavljeno 30.11.2024 06:32:05
nf7 je napisal/a:
Mislim, da je to bolj vezano na to - da majo šanso dobit porabo do 15. decembra x toliko ljudi, ki so referrali Very Happy

Jp dejc za 80€ npr mam jst plačane vse moje položnice npr

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #1888   Objavljeno 30.11.2024 07:07:49
MarkB je napisal/a:
Glede na znesek, 80 €, bi rekel da n26 zgublja stranke.
Mozno je seveda tudi obratno… v tem norem svetu je že vse zmešano.

Po mojem ni problem, da bi izgubljali stranke, ampak da se jim rast ustavlja. Kar se mene tiče, imajo daleč najboljši "paket", že 10 let brez ene večje težave in jim zaupam kot bi zaupal neki slovenski banki (saj se spomnite Factor banke, a ne?).

Je pa osebno bančništvo verjetno ena stvar, kjer smo ljudje najbolj konzervativni. NLB all the way. Poleg tega ima dosti ljudi kredite, ki so vezani na račun pri neki banki (čeprav uradno niso več) in se mi zdi povsem realno, da praktično ni več folka, ki bi razmišljal o fintech accountu in ga ne bi že imel.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #1889   Objavljeno 30.11.2024 10:46:42
Klasične banke zelo uspešno ustvarjajo prepričanje, da je fintech nateg. Poleg tega je močan strah pred tehnologijo.

N26 bi bil mnogo bolj primeren za mojo 89 letno mati, pa ni šans, da bi jo prepričal. Pa ne gre nikoli v poslovalnico svoje banke, stalno benti, ker ima premajhen limit za dvig na bankomatu in izpisek za zadnji mesec ne pride do 5. V mesecu. Za vpogled v račun moram pa itak jaz pogledat na svojem računalniku.

Tko da potencialnih kandidatov za N26 je še ogromno, samo marketing se mora zmislit, kako jih pridobit/prepričat. Z 80 euri sigurno ne. S tem prej ustvarijo še dodaten dvom.

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #1890   Objavljeno 30.11.2024 19:43:55
Saj to govorim - tiste, ki so lahko prepričali, so jih.

Nikoli ne bom pozabil pogovora s finančnim direktorjem firme, kjer sem bil zaposlen. Želel sem, da mi plačo nakazujejo na n26. To je blo par let nazaj.

"Pa a veste, da je to račun v tujini? To je lahko nevarno. Ko enkrat nakažemo denar na ta račun, je to to."

To bo potrebno, da se generacije obrnejo, eksponentne rasti komintentov je pa konec.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #1891   Objavljeno 30.11.2024 23:44:17
Zaposleni v javni upravi ne morejo prejemat place na tujo banko, recimo - nisem pa 100 %, mogoce odvisno od kolektivne.
Na stari firmi je sodelavcu zmeraj zavracalo nakazilo place na tujo banko - ne vem zakaj.
Kredita preko n26 ali kaksne podobne tudi ne dobis… za mama hotel ga ne rabis, za svojo hiso/stanovanje pa bolj tesko brez njega zvoziš Sad
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #1892   Objavljeno 01.12.2024 01:57:32
Moja 90 let stara mama rabi samo plačilni servis. Nobenih bančnih storitev nima že 30 let. Ma komot N26. Osnovni brezplačen paket.

Tko da je N26 še za precej več kot hotel mama.

Jaz imam za osebno uporabo samo N26. Že precej let. Znebil sem se vseh kreditov. Če pa rabim kaj na obroke kupit, so pa vedno opcija položnice.

Se mi pa ne zdi ok, da pri naših bankah ni brezplačnih plačilnih servisov. Glede na to, da mora vsak obvezno imet bančni račun, bi bilo za pričakovat nek osnoven brezplačen paket.

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #1893   Objavljeno 01.12.2024 08:05:31
macata je napisal/a:
Moja 90 let stara mama rabi samo plačilni servis. Nobenih bančnih storitev nima že 30 let. Ma komot N26. Osnovni brezplačen paket.

Tko da je N26 še za precej več kot hotel mama.

Jaz imam za osebno uporabo samo N26. Že precej let. Znebil sem se vseh kreditov. Če pa rabim kaj na obroke kupit, so pa vedno opcija položnice.

Se mi pa ne zdi ok, da pri naših bankah ni brezplačnih plačilnih servisov. Glede na to, da mora vsak obvezno imet bančni račun, bi bilo za pričakovat nek osnoven brezplačen paket.

Čisto enaka izkušnja. Moja 70-letna starša imata N26 kot primarni račun. ApplePay s pridom uporabljata.

@MarkB: To absolutno ni res. Še ena ta fora, ki jo je macata omenil, da se ustvarja nek "strah" pred fintechom.
Že vrsto let je EU zakonodaja, ki prepoveduje diskriminacijo računov znotraj SEPA območja.

FURS mi (sicer z nekaj pregovarjanja) preplačano dohodnino nakaže na n26.
Ena državna inštitucija mi je neki težila, da mi ne morejo ene avtorske pogodbe nakazat na n26. Sem jim samo poslal dopis, da morajo po zakonu, sicer jih prijavim. Dobil nakazilo v roku dveh dni.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #1894   Objavljeno 01.12.2024 11:38:43
Jenrej je napisal/a:
Čisto enaka izkušnja. Moja 70-letna starša imata N26 kot primarni račun. ApplePay s pridom uporabljata.

@MarkB: To absolutno ni res. Še ena ta fora, ki jo je macata omenil, da se ustvarja nek "strah" pred fintechom.
Že vrsto let je EU zakonodaja, ki prepoveduje diskriminacijo računov znotraj SEPA območja.

FURS mi (sicer z nekaj pregovarjanja) preplačano dohodnino nakaže na n26.
Ena državna inštitucija mi je neki težila, da mi ne morejo ene avtorske pogodbe nakazat na n26. Sem jim samo poslal dopis, da morajo po zakonu, sicer jih prijavim. Dobil nakazilo v roku dveh dni.

Men so pri bivsem delodajalcu (onkoloski institut) komplicirali, da se ne da nakazati place na Revolut, ker imajo prestar informacijski sistem. Kolegica, ki se je zaposlila kaksno leto za mano jim je poslala prijazen mail z EU direktivo (jaz tega noti nisem poznal takrat) in si je po krajsem dopisovanju vse uredila. Tako da vse se da Smile vcasih je pa treba biti malo tecen.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #1895   Objavljeno 01.12.2024 11:57:04
miha999 je napisal/a:
Men so pri bivsem delodajalcu (onkoloski institut) komplicirali, da se ne da nakazati place na Revolut, ker imajo prestar informacijski sistem. Kolegica, ki se je zaposlila kaksno leto za mano jim je poslala prijazen mail z EU direktivo (jaz tega noti nisem poznal takrat) in si je po krajsem dopisovanju vse uredila. Tako da vse se da Smile vcasih je pa treba biti malo tecen.

Ne ljubi se jim ročno nakazovat (pa lahko, čisto vsi). Arhaični informacijski sistem ima pa hardcoded SI56 na začetku TRR. Ko zatežiš, se naenkrat vse teši. Slovenska klasika.

OI je še v redu, UKC je verjetno še 5-10 dodatnih let za časom.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #1896   Objavljeno 01.12.2024 12:54:40
Mislm da pri N26 razmisljajo o mlajsi generaciji , in jim pomojem dol maha za 70+ ljudi Smile

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #1897   Objavljeno 01.12.2024 13:48:55
Krco je napisal/a:
Mislm da pri N26 razmisljajo o mlajsi generaciji , in jim pomojem dol maha za 70+ ljudi Smile

Sigurno penzionisti s 5-10 transakcijami mesečno niso poslovno tko zanimivi kot mlajši, ki opravijo toliko transakcij vsak dan.

Pa tudi vprašanje je, če jih zanima brezplačno skladiščenje prihrankov, čeprav jih zadnje čase kar solidno obrestujejo. Plačilni servis pač živi od transakcij.

Ampak iz stališča uporabnika, je N26 sigurno zanimiv tudi za penzioniste, ki jim je varčnost vrednota in jih jezi vsaka minimalna provizija.

Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani