DeJc0 je napisal/a: |
Za prokletih 80€ vsi zdaj postate te invajte a vam res ta denar tok pomeni?? |
Mislim, da je to bolj vezano na to - da majo šanso dobit porabo do 15. decembra x toliko ljudi, ki so referrali
Mastercard kartica N26 | |||||
Mislim, da je to bolj vezano na to - da majo šanso dobit porabo do 15. decembra x toliko ljudi, ki so referrali |
|||||
|
|||||
+1 Saj realno n26 mamo ze skor vsi. Kake stare mame se ne. |
|||||
Seveda pomeni. Glavna vrednota je virtuoznost v potrošništvu. Za to pa rabiš dnar. Če ga pa talajo, tega res ne smeš zamudit. Lahko luzer ispadeš. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Sam inflacija. Včasih je en s tega foruma limal N26 invite po lokalnih Lidlih... za 30 EUR po dobljenem invajtu. Zdej smo na 80 EUR pa folk viha nos. |
|||||
Mozno je seveda tudi obratno… v tem norem svetu je že vse zmešano. |
|||||
Jp dejc za 80€ npr mam jst plačane vse moje položnice npr _________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch 8 45mm homepod mini homepod mini |
|||||
Po mojem ni problem, da bi izgubljali stranke, ampak da se jim rast ustavlja. Kar se mene tiče, imajo daleč najboljši "paket", že 10 let brez ene večje težave in jim zaupam kot bi zaupal neki slovenski banki (saj se spomnite Factor banke, a ne?). Je pa osebno bančništvo verjetno ena stvar, kjer smo ljudje najbolj konzervativni. NLB all the way. Poleg tega ima dosti ljudi kredite, ki so vezani na račun pri neki banki (čeprav uradno niso več) in se mi zdi povsem realno, da praktično ni več folka, ki bi razmišljal o fintech accountu in ga ne bi že imel. |
|||||
N26 bi bil mnogo bolj primeren za mojo 89 letno mati, pa ni šans, da bi jo prepričal. Pa ne gre nikoli v poslovalnico svoje banke, stalno benti, ker ima premajhen limit za dvig na bankomatu in izpisek za zadnji mesec ne pride do 5. V mesecu. Za vpogled v račun moram pa itak jaz pogledat na svojem računalniku. Tko da potencialnih kandidatov za N26 je še ogromno, samo marketing se mora zmislit, kako jih pridobit/prepričat. Z 80 euri sigurno ne. S tem prej ustvarijo še dodaten dvom. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Nikoli ne bom pozabil pogovora s finančnim direktorjem firme, kjer sem bil zaposlen. Želel sem, da mi plačo nakazujejo na n26. To je blo par let nazaj. "Pa a veste, da je to račun v tujini? To je lahko nevarno. Ko enkrat nakažemo denar na ta račun, je to to." To bo potrebno, da se generacije obrnejo, eksponentne rasti komintentov je pa konec. |
|||||
Na stari firmi je sodelavcu zmeraj zavracalo nakazilo place na tujo banko - ne vem zakaj. Kredita preko n26 ali kaksne podobne tudi ne dobis… za mama hotel ga ne rabis, za svojo hiso/stanovanje pa bolj tesko brez njega zvoziš |
|||||
Tko da je N26 še za precej več kot hotel mama. Jaz imam za osebno uporabo samo N26. Že precej let. Znebil sem se vseh kreditov. Če pa rabim kaj na obroke kupit, so pa vedno opcija položnice. Se mi pa ne zdi ok, da pri naših bankah ni brezplačnih plačilnih servisov. Glede na to, da mora vsak obvezno imet bančni račun, bi bilo za pričakovat nek osnoven brezplačen paket. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Čisto enaka izkušnja. Moja 70-letna starša imata N26 kot primarni račun. ApplePay s pridom uporabljata. @MarkB: To absolutno ni res. Še ena ta fora, ki jo je macata omenil, da se ustvarja nek "strah" pred fintechom. Že vrsto let je EU zakonodaja, ki prepoveduje diskriminacijo računov znotraj SEPA območja. FURS mi (sicer z nekaj pregovarjanja) preplačano dohodnino nakaže na n26. Ena državna inštitucija mi je neki težila, da mi ne morejo ene avtorske pogodbe nakazat na n26. Sem jim samo poslal dopis, da morajo po zakonu, sicer jih prijavim. Dobil nakazilo v roku dveh dni. |
|||||
Men so pri bivsem delodajalcu (onkoloski institut) komplicirali, da se ne da nakazati place na Revolut, ker imajo prestar informacijski sistem. Kolegica, ki se je zaposlila kaksno leto za mano jim je poslala prijazen mail z EU direktivo (jaz tega noti nisem poznal takrat) in si je po krajsem dopisovanju vse uredila. Tako da vse se da vcasih je pa treba biti malo tecen. |
|||||
Ne ljubi se jim ročno nakazovat (pa lahko, čisto vsi). Arhaični informacijski sistem ima pa hardcoded SI56 na začetku TRR. Ko zatežiš, se naenkrat vse teši. Slovenska klasika. OI je še v redu, UKC je verjetno še 5-10 dodatnih let za časom. |
|||||
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Sigurno penzionisti s 5-10 transakcijami mesečno niso poslovno tko zanimivi kot mlajši, ki opravijo toliko transakcij vsak dan. Pa tudi vprašanje je, če jih zanima brezplačno skladiščenje prihrankov, čeprav jih zadnje čase kar solidno obrestujejo. Plačilni servis pač živi od transakcij. Ampak iz stališča uporabnika, je N26 sigurno zanimiv tudi za penzioniste, ki jim je varčnost vrednota in jih jezi vsaka minimalna provizija. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 93, 94, 95 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |