Moj telekom | |||||
V tel. imam nameščeno aplikacijo Moj Telekom. Danes sem ugotovil, da ko kliknem ikono za prijavo mi stalno zavrača prijavo z obvestilom " Vnesli ste napačen e-naslkov ali geslo", vendar to ni res. Z isto prijavo se na PC-ju normalno prijavim v Moj telekom, prav tako sem preizkusil drugem telefonu in prijava v Moj telekom gre normalno z mojim up.imenom in geslom. Zakaj mi zavrača prijavo na mojem iPhonu 15 Pro ne najdem tazlage. Poskusil sem zbrisati app Moj telekom in na novo naložiti aplikacijo, vendar nič ne spremeni. Fajntje če ima kdo idejo prosim kaj še naj poskusim. lp. luky _________________ Mac Mini M2 2023 iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Ne vem, zamenjaj za hec geslo. Je pa res nenavadno, da samo na eni napravi ne dela. Imaš kako weird tipkovnico nastavljeno in narobe tipkaš? |
|||||
Geslo sem tudi zamenjal pa isto, tipkovnico sprobal vse dela bp. Bom še probal poklicati telekom. _________________ Mac Mini M2 2023 iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Prav tako se poskusi prijaviti v brskalniku na telefonu, ce tam gre. |
|||||
Ja na telefonu preko brskalnika prijava gre normalno, preko app moj telekom pa ne, za vsako javi napako da ni pravi mail ali geslo. Aplikacijo sem zbrisal že 3 x pa ne pomaga. Kaj je narobe ne vem. _________________ Mac Mini M2 2023 iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
|
|||||
Ne vem kaj se je zgodilo, sinoči ko sem še poskušal prijavo preko app Moj telekom je prijavi enostavno zagrabilo in je stekla prijava. Mislim, da so nekaj v zvezi moje prijave napake popravili na Siolu (predvidevam). _________________ Mac Mini M2 2023 iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
_________________ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue iPhone XS Max 256GB Silver iPhone X 64GB Silver iPhone 7 Plus 128GB Jet Black iPhone 6 Plus 128GB Silver |
|||||
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |