Uporaba iMac, kot zaslon za MacBook Pro | |||||
imam MacBook Pro M3 (z Sequia 15.0) in iMac Late 2015 (z Montereyem 12.7.6). iMac bi želel uporabljati kot monitor za MacBooka. Do sedaj sem odkril le uporabo Screen Sharinga, ker sta oba na istem Wi-Fi omrežju. Zanima me če bi bila povezava prek kabla in sicer Thunderbold 1/2 in 4 prek adapterja kaj bolj zanesljiva in hitejša? Ter seveda če obstaja še kakšna druga opcija? AirPlay ne deluje, ker je iMac že prestar oziroma mi deluje le v smeri iz iMac(a) na MacBook. Hvala in lep pozdrav iJJ _________________ By iJJ |
|||||
_________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
Lahko pa nadgradiš iMaca-a na višji software...z malo pregnanosti. Potem pa bi znalo delati to kar potrebuješ. Moj MacBookPro 2012 je na 15.0 in deluje v redu. Ni hiter kot kakšen mlajši vendar za maile itd je perfekten še vedno. |
|||||
Hvala za odgovore, če naredim OpenCore Legacy Patcher za AirPlay ali je možno povrnit nazaj na prvotne nastavitve z factory reset če bodo težave? Lp iJJ _________________ By iJJ |
|||||
Seveda daš zadnji OS gor, ki ga še podpira. Brez problema. Narediš Boot USB, ki ga predlaga Apple in to je to. Kot, da bi naredil upgrade. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |