Ko začnem v Safari tipkat www naslov, mi Siri da star neobstoječ www naslov, ki je delno enak. Kako se počisti zgodovina Siri?
Nazadnje urejal/a twom Sob 14. Sep 2024 17:44; skupaj popravljeno 1 krat
| Kako resetirat Siri | |||||
Ko začnem v Safari tipkat www naslov, mi Siri da star neobstoječ www naslov, ki je delno enak. Kako se počisti zgodovina Siri?
Nazadnje urejal/a twom Sob 14. Sep 2024 17:44; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Nastavitve > Siri > Moji podatki
Še prej si pa nastavi/popravi naslov v svojem osebnem kontaktu. Stiki, Moja vizitka |
|||||
|
|||||
Drug pojav, tipkam www naslov, pa namesto da bi mi sprejelo www.naslov.com mi ponudi podstran, nekako www.naslov.com/blog/2024...
tko da moram natipkat celoten osnovni naslov. |
|||||
eh, to pa ni Siri ampak Safari.
|
|||||
Safari lahko pobrišem all history, Sirije pa ne vidim opcije... |
|||||
Potem pa v nastavitvah ugasni in ponovno prižgi toggle "Prikaži predloge za poslušanje". Ko ugasneš, se "resetira" oziroma pobriše zgodovina. Če to ne deluje, poskušaj najti rešitev v Nastavitve > Siri. Predloge lahko tudi popolnoma ugasneš. Navodila za so za iOS 18.
|
|||||
Da še enkrat opišem situacijo
V Safari zgoraj začnem pisat www naslov, pod to vrstico je oblaček kjer je globus ikona in naprej star neobstoječ www naslov, ki se delno ujema z vpisovanim. Pod tem oblačkom je velik oblak ki gre do virtualne tipkovnice z google predlogami. Nadležno mi je ker moram natipkat celoten naslov Gre pa za Air 2 (ki nima več najnovejšega iosa, če to kaj pomaga) |
|||||
Priloži kakšno sliko.
|
|||||
Folk Siri je zlo brihtna punca enostavno ji rečeš hey siri reset yourself
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |