Svetlo modri so verjetno fake, ker v originalu ne obstajajo. Razen, če si dobil kakšne, ki so aftermarket barvani. Taki bi lahko bili pa dražji od novih original.

| Airpods Pro | |||||

Svetlo modri so verjetno fake, ker v originalu ne obstajajo. Razen, če si dobil kakšne, ki so aftermarket barvani. Taki bi lahko bili pa dražji od novih original. 

| 
	|||||

Pardon, airpods MAX, sky blue. Sem v napacni temi? 

| 
	|||||

No za vse ki jih boste zamenjali po tistem vpoklicu sporočam, da se serviserji držijo datumov kot pijanec plota  
			_________________  iPhone 14 256GB Space Grey  Macbook Pro 2016 Retina Touch  Watch Ultra  IPad 6th gen.  TV 4k 5th gen.  Airpods Pro  | 
	|||||

Pomoje jim Applov sistem to onemogoca… ker ne odobri menjave … 

| 
	|||||

Ja in za kater datum se gre?  | 
	|||||

Moje so 12/2020. Vpoklic pa so vse do 10/2020. _________________  iPhone 14 256GB Space Grey  Macbook Pro 2016 Retina Touch  Watch Ultra  IPad 6th gen.  TV 4k 5th gen.  Airpods Pro  | 
	|||||

Vazen je datum na racunu… ker kolikor vem, velja 3 leta od dneva nakupa… ne od dneva, ko so bile narejene… 

| 
	|||||

gpc bi znal povedat 
			_________________   | 
	|||||

3 leta od dneva nakupa... ampak samo za tiste, ki so bili proizvedeni do vključno oktobra 2020. 

| 
	|||||

_________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop!  | 
	|||||

| 
	|||||

Moje slušalke so bile kupljene 28.2.2020. Po tem takem nima smisla dajati na servis ali kako? 

| 
	|||||

Če računaš na brezplačno menjavo, potem nima smisla. Si zamudil rok. 

| 
	|||||

Hvala za info.  | 
	|||||

Imam AirPods in je baterija fuc. Uradni servisi racunajo ogromno za menjavo. 

Ve kdo za se koga ki menja doticne baterije?  | 
	|||||

Ima kdo viška M/L nastavek iz spominske pene? Magari rabljen, ker bi rad samo probal če bodo slušalke ostale v ušesih z njimi. 

| 
	|||||

Tudi jaz sem imel probleme s tem, da mi ves čas lezejo iz ušes. Spominska pena pomaga, vendar je nadležna, ker jo moraš vedno stisniti, preden daš slušalke v ušesa. Kar je meni pomagalo in mi dejansko drži slušalke v ušesih so nastavki z dvojnim robom (double flange). Edini majhen minus je, da je dušenje zvokov nekoliko slabše kot pri originalnih nastavkih. Link na Amazon.de  | 
	|||||

Ti s temi ostanjo notri tudi ko zašvicaš? 

Zdaj sem naročil ene iz spominske pene in če nebodo ok bom rajši sprobal beats fit pro slušalke.  | 
	|||||

Živjo;

a bi prosim dodal link, kje si naročil to spominsko peno... Tnx  | 
	|||||

jaz sem doktoriral iz airpodsov, ker sem jih res želel uporabljati ampak nič ni pomagalo tudi razne pene ne. Po daljšem sprobavanju sem ugotovil da se mi Sonyeve super obnesejo. Vse naštete mi ne padajo iz ušes: WF-C500, Linkbuds-S, WF1000-XM5. Na koncu sem pristal na Linkbuds S ki za svojo ceno ponudijo največ. Res niso tako integrirane v iOS kot airpodsi, kar mi je v bistvu tudi edini minus. Imajo pa tudi kar nekaj plusov.... 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |