fyi: je blo treba restartat iPhone. zdj deluje.
| Google maps | |||||
fyi: je blo treba restartat iPhone. zdj deluje.
|
|||||
Da malo obudim temo: je kdo kje zasledil, kdaj mislijo kaj posodobiti slike za Street View pri nas? Kakor gledam, so še kar tiste stare iz 2013 ipd., čeprav so bili lani spet pri nas.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
ravno te dni vozijo po lj. zgleda bodo vozili do oktobra in bo potem v 2023..? celoten spored tukaj: https://www.google.com/streetview/explore/ |
|||||
So pa res bili že lani, zato bi bil lahko del slik zamenjan že kmalu. Lani je snemal tudi Apple in v Maps se znajo slike (Look around) pojaviti še letos. V Italiji so že. |
|||||
dons srečal, šu iz Most proti letališču Brnik. _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Kaj pa na CarPlay? Se tam tudi prikazuje?
|
|||||
Se. Oziroma vsaj meni se je v Španiji, predvidevam, da bo enako pri nas.
|
|||||
Meni nič ne kaže. Najbrž kaže samo na AC. To da je tam 130 sem si pa zapomnu.
|
|||||
Meni se je v Avstriji že prikazovalo to čez naselja, v SLO pa še nisem sprobal. |
|||||
Deluje tudi pri nas… ampak samo med aktivno navigacijo…
![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |