Moj blink | |||||
_________________ ????Iphone 13 blue Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch 8 45mm homepod mini homepod mini |
|||||
![]() |
|||||
V tem primeru gre za dva majla... prvi je invajt, drugi pa potrditveni s povezavo, s katerim potrdiš veljavnost, uporabo majla (da ni nekaj brezveze) Torej, znova pooglej med spam, če ni v inbox. Dokler ne klikneš na povezavo, si neaktiven, torej točno to, kar omenjaš. _________________ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue iPhone XS Max 256GB Silver iPhone X 64GB Silver iPhone 7 Plus 128GB Jet Black iPhone 6 Plus 128GB Silver |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
Pravkar nameraval poslati, in dobil sledeče: This email address is already in use! Torej, si že registriran. ![]() ![]() Ja, od včeraj... Nekdo me je prehitel... ![]() _________________ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue iPhone XS Max 256GB Silver iPhone X 64GB Silver iPhone 7 Plus 128GB Jet Black iPhone 6 Plus 128GB Silver |
|||||
![]() |
|||||
![]() Hvala! |
|||||
![]() |
|||||
Pošlji mi majl na ZS... v večernih urah ti pošljem, sedaj sem še na terenu. ![]() _________________ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue iPhone XS Max 256GB Silver iPhone X 64GB Silver iPhone 7 Plus 128GB Jet Black iPhone 6 Plus 128GB Silver |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |