Lp zanima me katero aplikacijo uporabljate kaj za hojo v gore da so notri tudi poti oz karte in tudi za apple watch
| Iščem APPlikacijo ... | |||||
Lp zanima me katero aplikacijo uporabljate kaj za hojo v gore da so notri tudi poti oz karte in tudi za apple watch
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Mapy.cz (imaš ličen app in prav tako Web verzijo, kjer si lahko vse vnaprej splaniraš), potem pa izvozim GPX v WorkOutDoors app za Apple Watch. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Mapy.cz je res dobra |
|||||
Ali mi priporočate kak koledar ki podpira gmail in Office365, ter da widgeti prikazujejo evente.
Outlook mi je nadležen, fantastical in calendars ne prikazujejo eventov v widgetu. |
|||||
Jaz pa iščem aplikacijo, kje lahko pošljem sms večim osebam, odgovorijo pa lahko samo meni
|
|||||
GroupSMS ti je taka app
|
|||||
Ali obstaja kakšen "bralnik" kot je ReadEra za android, da bere vse mogoče formate knjig (vključno mobi in djvu) in ima podobne funkcije? Books je sicer OK, ampak ne bere vsega. Za kakšne druge formate sem našel pretežno aplikacije, ki so bodisi napol narejene bodisi že zelo dolgo niso bile posodobljene (iz preteklosti imam še Total Reader Pro, ki od 2017 ni imel posodobitve in že razmerje stranic ni več ustrezno).
|
|||||
Ali obstaja kakšen app v katerem bi lahko narisal enostavno notranjost omare,predale,police ..itd .da bi jo lahko pokazal mizarju.
Hvala za pomoč |
|||||
Mi za to uporabljamo sketchup. Hitro se ga naučiš, preprost je za uporabo in zelo natančno se da vse zrisat in si zgradit predstavo o tem, kako bi želel imet. |
|||||
Hvala je pa plačliva
![]() |
|||||
nisi napisal naj bo brezplačna.
|
|||||
|
|||||
Pozdrav!
Zanima me, če kdo od vas uporablja ali pozna kakšno aplikacijo, ki bi me po določenem času za računalnikom opomnila, da se je potrebno premaknit Ne bi pa imel klasičnega timerja, ker potem se mi sistem hitro podre, ker vmes greš po pijačo, na stranišče ipd. Rad bi prekinil samo povezano sedenje daljše od recimo 50 minut |
|||||
Ce imas Apple Watch lahko nastavis opozarjanje, da moras vsako uro vsaj enkrat malo vstat ... ![]() |
|||||
Hvala Jest, poskusim
|
|||||
Kateri app je najboljši za prikaz trenutne hitrosti na CarPlay (s pomočjo GPS)? Oz. ali HereMaps to podpira ali pa je še vedno tako, da ti pokaže samo takrat, ko greš čez omejitev?
|
|||||
Waze ves čas kaže hitrost.
|
|||||
A mogoce kdo pozna kako dobro aplikacijo na nakup zlata ( XAU) . Pac revolute nimam vec tak da tam odpade . Kje bi se splacalo kupovat pa da so normalne provizije , pri prodaji .
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Sem dal Waze gor, pa ga ni v CarPlay. Je sploh podprt ali pa je samo iOS 17 ovira, ki ga imam trenutno (public beta)? |
|||||
Si ga vklopil v nastavitvah za CarPlay, da ga prikaze… ? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 113, 114, 115 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |