Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5
re:do
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 09.01.2011
Prispevkov: 140
Kraj: Žiri
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #81   Objavljeno 02.03.2023 07:40:02
Re: re:do
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Rad bi si nastimal na drug telefon esim. Na svojem iphonu sem jo ze izbrisal. Ampak ne najdem nikjer opcij, da bi si jo lahko? Kdo ve?

_________________
* iPhone 15 PRO MAX 256 gb
* Apple watch series 7 45 mm
* iPad Air 5th
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 27159
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #82   Objavljeno 02.03.2023 07:55:25
Re: re:do
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
re:do eSIM ali sprasujes na splosno?

Ce gre za re:do eSIM, potem moras preko aplikacije kontaktirat support in ti posljejo QR kodo... Potem gres na telefonu v nastavitve in jo dodas preko QR kode ...

Na iPhone je to Settings >> Cellular (ali Mobile Data) >> Add eSIM >> Use QR code



_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 09.01.2011
Prispevkov: 140
Kraj: Žiri
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #83   Objavljeno 02.03.2023 16:51:10
Re: re:do
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem zrihtal. Hvala za nasvet!

_________________
* iPhone 15 PRO MAX 256 gb
* Apple watch series 7 45 mm
* iPad Air 5th
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 26.02.2018
Prispevkov: 181
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #84   Objavljeno 02.03.2023 22:40:56
Re: re:do
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
me nekaj zanima. recimo da imaš nov iphone, čisto prvič. Kupiš aparat, Kako zinštaliraš vso to proceduro, če pa še nimaš omrežja. torej, najprej esim-da dobiš omrežje, ali prvo omrežje-da dobiš esim? kura al jajca? Surprised
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 29.06.2013
Prispevkov: 165
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #85   Objavljeno 02.03.2023 23:02:52
Re: re:do
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
charli je napisal/a:
me nekaj zanima. recimo da imaš nov iphone, čisto prvič. Kupiš aparat, Kako zinštaliraš vso to proceduro, če pa še nimaš omrežja. torej, najprej esim-da dobiš omrežje, ali prvo omrežje-da dobiš esim? kura al jajca? Surprised


Uporabis WiFi? Smile
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 16.02.2012
Prispevkov: 1224
Kraj: Tam kjer cveti brnistra
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #86   Objavljeno 03.03.2023 14:43:13
Re: re:do
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
ntadej je napisal/a:
Uporabis WiFi? Smile


Qr pri telekomu moras imet wifi obvezno

_________________
Lp Andrej 



______________
Iphone 14 PRO
Ipad 9 wifi 256gb
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 06.04.2013
Prispevkov: 1641
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #87   Objavljeno 03.03.2023 14:48:55
Re: re:do
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Nekje sem pred dnevi bral, da se številke v brezplačnem obdobju ne da prenašati drugam. Pa to sigurno drži?
Ker jaz prvi račun (0 EUR, brezplačni preskus) imam (ima vse elemente, vključno z "ID plačila", ki je verjetno številka računa). Ali pa so računi po prvem plačilu drugačne vsebine?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 14.11.2012
Prispevkov: 932
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #88   Objavljeno 14.03.2023 13:49:44
Re: re:do
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
iAndrej76 je napisal/a:
Qr pri telekomu moras imet wifi obvezno


Vedno moras imet povezavo na internet za aktivacijo esim. Ali wifi ali pa druga sim v telefonu
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 10393
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #89   Objavljeno 14.03.2023 13:58:38
Re: re:do
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pri Applovih integriranih SIM karticah na iPadih se je dalo aktivirat brez podatkov. Preko (še neaktivnega) esim se je ustvarila začasna povezava, ki je bila uporabna samo za izbiro operaterja in data plana.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 06.04.2013
Prispevkov: 1641
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #90   Objavljeno 18.04.2023 16:49:08
Re: re:do
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Se še komu občasno dogaja, da podatki naenkrat nehajo delati (minuto, dve), čeprav kaže skoraj poln signal in piše 5G?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani