Marketplace je ne velik nateg ker folk k prodaja gor točno ve, da je tam leglo budal ki gleda kaj bi kupilo tam še zapakiran pasji kakec lahko prodaš na mesto čokolade.
In ta, ki jih je prodal tebi je točno vedel da prodaja fejk.
| Airpods Pro | |||||
Marketplace je ne velik nateg ker folk k prodaja gor točno ve, da je tam leglo budal ki gleda kaj bi kupilo tam še zapakiran pasji kakec lahko prodaš na mesto čokolade.
In ta, ki jih je prodal tebi je točno vedel da prodaja fejk. |
|||||
fake-i vsepovsod....
me zanima kaksen je ta noise cancelation ... :9 https://www.bolha.com/slusalke-mobilna-telefonija/zapakirane-slusalke-airpods-pro-apple-veljavna-garancija-oglas-10171585 _________________ iPhone 16 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||
Je kdo opazil na Airpods Pro 2 hitro praznenje baterije v skatljici?
|
|||||
ja, tudi jaz sem opazil, da se skatla (baterija) prazni....ampak zato, ker dosti komunicira...se vseskozi vidi na iphone baterijo...prej to ni bilo tako.
_________________ iPhone 16 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||
tale ima vsaj "normalno" ceno.... |
|||||
Pa fonti na škatli so pravi. Za tako ceno ma da so original |
|||||
Zanimivo, da to požre toliko baterije. Pa še ena stvar. Zvok, ko priklopiš slušalke na polnilec se včasih sliši, včasih ne. It's Not a Bug, It's a Feature. |
|||||
Jaz sem jih kupil za foro oz, mel sem namen menjat cist spraskan case od svojih pro.jev.. sranje od sranja Garancije NI, tip napizduje, serijska je pa ukradena, kot pri vecini kitajskih ponaredkov.. pač niso vredne niti 20eur.. Oz garancijo da kao on, ce crknejo ti jih menja.. hahah. Case pa NE pase oz jih ne gre uporabljat original z fake case-om.. vsaj meni ni uspelo. Dal sem jih mlajsi sestri za rd, nje so super, ko je prej uporabljala samo tiste ki so prisle zraven telefona (samsung preden so dajali zraven AKG).. |
|||||
Ali vam na airPods Pro 2 deluje pisk skatlice ko vsatvite slusalke v skatlico ali pa ko skatlico priklopte na polnilec?
Meni enkrat dela, enkrat ne. |
|||||
Zivjo
Na telekomu sem kupil airpods pro 2 prvega marca. Slusalke povezem in pod about mi napise, da je garancija veljavna do 23.10.23. Slusalke so bile originalno zapakirane. Mozno da je potrebna kaksen update, da se “popravi” na pravi datum? Hvala |
|||||
Nekje je bilo že napisano, da za naprave, ki nimajo aktivacije (kot npr airpods) garancijski datumi v aboutu ali na internetu niso točni, temveč le okvirni. Garancijo lahko uveljavljaš z računom.
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=554494#554494 |
|||||
Lp mene zanima kaj bi bilo z airpods pro slušalkami da se med klicem pojavlja zvok hrščanja kot bi nekdo švajsal moja tega ne sliši je pa zelo moteče ni pa tega vedno
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Iščem rabljeno polnilno škatlo od Airpods pro 1generacija.Seveda proti plačilu,če mogoče kdo ima.
|
|||||
Mogoce za problem za katerega je bil izdan vpoklic in jih menjajo. Poišči na apple strani vpoklic in preveri če velja tudi zate. |
|||||
Hvala na škatli piše 2019 bo moja danes odnesla na servis
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Upam, da nisi zamudil. Do zamenjave si upravicen 3 leta od datuma nakupa.
|
|||||
Bo odnesla tja pa da vidimo
|||||
|||||
Še potrebum škatlico pisal sem ti na zasebni mail GPC 17 in applefunboy pa zgleda ne dobita?Hvala |
|||||
ima kdo morda samo slušalke airpods 1gn hčerka zgubila eno škatlico imamo oy samo rabim levo slušalko
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |