Cena bo 15€ mesecno za neomejene kolicine v SLO in 14GB prenosa podatkov v EU ...
https://apps.apple.com/si/app/re-do/id6444441575

| re:do | |||||
Kmalu dobimo se enega mobilnega operaterja oz. ponudnika... Pod okriljem A1 nastaja digitalni ponudnik re:do ... Prednost je, da lahko vse uredis sam... in ce imas mobilnik, ki omogoca eSIM, ni treba nikamor it... Sem ravnokar aktiviral brezplacno 14 dnevno obdobje... in postopek je res enostaven ...
Cena bo 15€ mesecno za neomejene kolicine v SLO in 14GB prenosa podatkov v EU ... https://apps.apple.com/si/app/re-do/id6444441575
![]() |
|||||
Drago v primerjavi z bob ali hot. Neomejenih količin pa nihče zares ne potrebuje.
|
|||||
Jaz vidim trenutno prednost v tem, da je na voljo eSIM ...
|
|||||
Res je… ampak jaz osebno ne bom za esim plačeval 5€ vec na mesec. Pa v Avstriji ima bob ze dooolgo esim. Pri nas pa ocitno hocejo neko razlikovanje z A1. Ampak prej ali slej bodo na trgu telefoni, ki bodo imeli samo esim.
|
|||||
5G?
VoLTE? VoWifi? Zgleda zanimivo, upam, da ne bo kakih skritih stroškov ala regeneracija eSIM-a, ko menjaš telefon in podobne bedarije. Cena je pa podobna kot nek high-tier Bob + 5G opcija. |
|||||
5G deluje ...
VoWiFi ima itak kolikor vem samo Telekom... za VoLTE pa ne vem ... |
|||||
5G deluje tudi na poceni bobu. Njega verjetno zanimajo hitrosti (ki so pri bobu za doplačat).
|
|||||
Vowifi ne deluje.
Ce bi takoj zamenjam. Tako pa ostajam na Telekomu.
|
|||||
|
|||||
Tle se pol tudi jaz malo sprašujem, kaj je dejansko prednost. Če bi recimo Apple najavil, da bo 15-ka worldwide brez standardnega SIM-a, se bodo vsi operaterji v trenutku obrnili in začeli ponujati eSIM. Tudi Bob. Ker sicer tvegajo masoven odliv uporabnikov. Enaka situacija je bila na prehodu microSIM -> nanoSIM, tudi Bob ga je zelo hitro imel. |
|||||
Jest pa ne vem zakaj bi menjal operaterja ki nima esim. Tudi sedaj imam klasično simko, čeprav bi lahko imel esim. Ne vidim prednosti glede na to, da imam simko v telefonu že x let.
|
|||||
Zato ker čez X let ne bo več telefonov, ki bi imeli klasične SIM kartice. Najprej bo Apple, nato bo Samsung pol leta reklamiral, kako oni pa imajo SIM kartice, nakar bodo predstavili nov model, ki bo imel samo eSIM. |
|||||
Tudi meni se zdi drago, pa sem se pritozeval, da v Nemciji nimajo poceni paketov.
Sedaj imam podobnega operaterja kot je re:do in za 10 EUR dobim 8 GB, VoWiFi, VoLTE, edino 5G se nimajo. Pa se to se mi zdi drago v primerjavi z bobom v Sloveniji recimo. Za moje pojme re:do manjka paket med 5-10 EUR. Edit: Aja pa storitve izven EU imajo blokirane, vendar vsebuje paket UK in Svico, kar mi je po eni strani tudi kul, da se izognes nepricakovanim stroskom. |
|||||
E-sim so načeloma varnejše, predvsem v smislu sim-swapping napadov. |
|||||
Ce zeli kdo lepo tel st se jo da izbrati
Jaz sem vzel 030 xxy xxy |
|||||
Sem testiral malo, številke so še lepe. Za tistega, ki dosti uporablja je ok. Sicer pa lahko drugje dobiš paket v rangu 10 eur
Brezplačno je 14 dni. Dobil sem še kodo za prijatelja, da bi lahko imela oba 1 mesec free. Če kdo slučajno želi jo lahko uporabi: 83XRG |
|||||
Si našel kje v drobnem tisku, ali gre res za neomejen prenos podatkov? Se pravi da lahko 1T pokurim brez omejevanja?
|
|||||
Ne mores... gre po nacelu pravicne uporabe ... ![]() |
|||||
Hvala. Torej še vedno najboljša opcija HOT |
|||||
Saj noben nima dejansko neomejeno ... Gotovo imajo tudi pri HoT kaksen tak drobni tisk, da ce bi zaznali, da bi nekdo prenasal enormne kolicine... bi verjetno sledile sankcije ...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |