Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
kje prodajate svoj iphone
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 19.06.2021 13:26:50
Re: kje prodajate svoj iphone
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
jaz sem tudi pisal o tem predvsem zaradi takega “problema”. tudi jaz kupujem in bolha je poraz. par let nazaj se je se kaj naslo. sedaj pa wtf?

mislim da gre nekako takole: odpres “trgovino” na bolhi, placas nek drobiz na mesec in imas moznost neomejeno oglasov.

zate je vseeno, samo, da ni kaksna prevara pri nakupu telefona.
ne samo, da tebe kdo ne “nategne”. da ni bil ze nateg pri podpisovanju aneksa…
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 19.06.2021 14:15:58
V kaksnem smislu nateg pri podpisovanju aneksa? Na fb marketu so tudi sicer po vecini prodajalci, ki imajo po vec vakuumsko zapakiranih telefonov od vsakega operaterja par, ni mi jasno od kje pa zakaj ugodnejsa cena.

Sicer pa ni bog da ne bi se dalo tudi direkt na Telekomu zglihat za kaksno zvestobo ali pa nekaj mesecov brez narocnine pa si tudi tam hitro potem na 900 eur za 128 12 pro. Edini pazit je treba na 36 mesecno placevanje. Sem mislil da je 3 letna vezava pa je v bistvu 1 letna vezava s se 2 letoma odplacevanja in je na koncu drazje.

Ob priliki grem pogledat tja pa da vidim prvo kot prvo barve in ali je Max prevelik ter ce se da kaj zmenit...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 19.06.2021 16:41:54
Urbas je napisal/a:
Zdravo.

Brez zamere ampak bi predstavil tukaj vizijo kot kupec. Trenutno iscem 12 pro (max)

Na bolhi se ne da prefiltrirat rezultatov iskanja toliko, da bi skril tiste tecne odkupovalce. Gre se za ene 5 telefonskih stevilk odkupovalcev, vsak pozre 5 strani rezultatov z isto telefonsko, pogosto isto sliko, vcas v naslov doda se s21 ultra, menja pa samo kraj... pisal sem bolhi pa so rekli naj filtriram na racunalniku ne na mobilni strani s telefonom, pa se to da naj grem rocno not v kategorijo, da sicer bo vse jabuke pokazalo ampak da tam se bo pa ze dalo s ceno filtrirat model...

A so kupim oglasi tudi placljivi sicer? Kako se jim splaca toliko oglasov odpret za vsako vas posebej, koliko ti pacienti sploh ponudijo prodajalcu? Zakaj bolha to dopusca?

Na FB marketu pa, ce je sreca, se veckrat najde 12 pro ali pa celo max za 850€, vakumsko zapakiran kupljen pri razlicnih slovenskih operaterjih. Zakaj tako poceni, jaz ga na 2 letni telekom anex dobim tamali 12pro za slabih 1000?

Za 950 se dobi ze osnovni 12 pro max ali pa 12 pro z 256gb. Ne razumem. Do zdaj sem vedno vzel telefon na anex pri Telekomu, ker je bila vedno najcenejsa opcija, zdaj pa spremljam FB market.

Tukaj bi si sposodil temo za kratko vprasanje. Ali igra vlogo zame pri katerem operaterju je FB prodajalec telefon vzel? Dokler je racun na razpolago za morebitno garancijo poskrbi EPL oz iStyle, ce je telefon od SLO operaterja? Mislim da neka razlika je bila edino s Telekomom, je morda se?

Hvala in lp

Ne, operater nima več veze, ker noben iPhone kupljen v Slo ni zaklenjen na operaterja Smile
Čez v ponedeljek 21-ega je Prime Day, mogoče bo imel tudi Amazon.de kako dobro ceno.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 20.06.2021 04:58:03
Urbas je napisal/a:
V kaksnem smislu nateg pri podpisovanju aneksa? Na fb marketu so tudi sicer po vecini prodajalci, ki imajo po vec vakuumsko zapakiranih telefonov od vsakega operaterja par, ni mi jasno od kje pa zakaj ugodnejsa cena.

Hitri kredit brez obresti... greš do operaterja, na obroke kupiš drag telefon, ga daš takoj na bolho/marketplace po nižji ceni, da hitreje gre in evo, maš neki gotovine...
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 20.06.2021 07:52:18
w3by je napisal/a:
Hitri kredit brez obresti... greš do operaterja, na obroke kupiš drag telefon, ga daš takoj na bolho/marketplace po nižji ceni, da hitreje gre in evo, maš neki gotovine...

V bistvu glih pri operaterju plačaš precej več... Še najbolje da ga sploh ne kupiš v Slo, ker so pri nas cene navite do amena. Sam bom začel kupovat Jabolčne produkte samo še v tujini počas, ker tole pri nas presega že vse meje dobrega okusa.

Sem gledal slušalke max, v tujini 550€, pri nas 640€, sam WTF...

Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 20.06.2021 10:02:14
Na amazon.de so 480 Rolling Eyes
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 20.06.2021 10:53:20
iTimi je napisal/a:
Na amazon.de so 480 Rolling Eyes

Ok tam je pa potem že vprašljiv izvor, ker je to dejansko ceneje kot official reseller v de. Še najbolje se je kar zapeljat v at in kupit tam, samo še počakat je treba, da bo konc korone Smile

Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 20.06.2021 11:28:57
Sej se izdelki na amazon prodajajo direktno od Appla. https://www.theverge.com/2018/11/21/18106680/amazon-selling-macs-ipads-apple-watch-apple-tv-directly
Jabi

Jabi

Kraj: ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 25.01.2023 13:13:56
Zdravo. MS-MOBIL nudi odkup telefonov. Najlazji nacin, da prodas svoj telefon. Prodal sem jim iPhone X & iPhone 12. Za telefon takoj ponudijo gotovino.

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 25.01.2023 13:26:30
Mare, registriral si se na forum da nam poveš to? In Love
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #31   Objavljeno 25.01.2023 15:46:35
Tole smrdi po SPAM-u Laughing
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 25.01.2023 20:05:57
Mare881 je napisal/a:
Zdravo. MS-MOBIL nudi odkup telefonov. Najlazji nacin, da prodas svoj telefon. Prodal sem jim iPhone X & iPhone 12. Za telefon takoj ponudijo gotovino.

koliko si dobil za X????
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani