Home Kit | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
Zdej je postal uporabna zadeva, ni več not respomding. Dela ko šus. Skor bi ga lahko zamenjal za home assistant. No skoraj: če bi imel vsaj malo prilagodljivo obliko, kakšno iskanje avtomatizacije, pa recimo po potrebi izklop kakšnega senzorja …. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Zanima me kako deluje s Home? Gledal sem od Reolink doorbell, bi slo? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Deluje res odlicno! "lag-a" od pritiska na gumb je cca. 1 sek (+-) prej sem imel raznorazne druge (tudi Xiaomi), ki so imeli laga tudi po vec 10 sekund...neuporabno... Sem ga imel tudi v homekit, ampak je kar naenkrat nehalo delovati...se nisem vec ukvarjal s tem zakaj to (imel preko homebridge, ki tece na Synology Nas) Recimo Xiaomi kamera preko homebridge pa deluje....
_________________ MacBook Pro 13" M1 iPhone 14 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||
![]() |
|||||
mene pa nekaj zanima če imam v homekit za kopalnico takole nastavljene automation kot na sliki vse deluje samo ob 22:50 ne deluje turn off mi gori celo noč ko stopim na hodnik pa preko senzorja zmanjša na 50% kje tle fora ![]() _________________ ????Iphone 13 blue Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch 8 45mm homepod mini homepod mini |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |