Apple Music | |||||
Najprej sem problem "rešil" tako, da sem zakupil podatke. Potem sem pa ugotovil, da lahko telefonu enostavno preprečiš uporabo podatkov preko CarPlay WiFi-ja. 1.) Ko si v avtu povezan na WiFi pojdi v nastavitve za za WiFi 2.) Nastavi nek poljuben ročen IP (npr. 192.168.1.66) in masko 255.255.255.0 3.) Gateway moraš pustiti prazen 4.) Greš ven iz nastavitev in bi zadeva morala delat |
|||||
![]() |
|||||
Je morda kdo spravil Apple Music na Alexo? Aktiviral skill? Ker kao ni na voljo v naši regiji. Sem probal prek VPN pa ni šlo, nisem pa delal novega accounta in si izmišljeval naslova v tujini. |
|||||
![]() |
|||||
+ če kdo rad čara po avtu ![]() ![]() https://discussions.apple.com/thread/253035988 Still the only way to make streaming Apple Music possible without any hiccups is by disabling eSIM, ór like you said, by uninstalling WeConnect. As I said in my opening post, therefore I really think it is something that Apple and VW will have to solve together. Because it only happens with Apple Music, and only when WeConnect is configured. _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
to sm dal tok link za več infa ![]() ![]() je pa tvoja rešitev kul ker ti ni treba šarit po avtu ![]() _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |