Ob snemanju videa 4k60 cca 10 minut mi je prekinilo in napisalo, da je telefon pregret.
Je to normalno?
| Pregrevanje ob daljšem snemanju videa | |||||
Ob snemanju videa 4k60 cca 10 minut mi je prekinilo in napisalo, da je telefon pregret.
Je to normalno? |
|||||
Mogoče se pregreva stara baterija. Je telefon v ovitku? Meni se to še ni zgodilo.
|
|||||
Baterija ni stara, saj gre za 13 Pro Max iz novembra 2021. Ovitek je originalni Magsafe. Je pa to zelo nerodna situacija, ko se kot nekdo z najboljšim telefonom v družini sam ponudim, da bom snemal nek družinski dogodek, potem pa se mi vmes (jasno, ko poteka glavni del), telefon začne ugaševat, z rumenim klicaj-opozorilom, da naj telefon za nekaj časa ugasnem, ker je prevroč. To se mi je zgodilo v preteklosti, ko sem telefon imel kje na vročini. Tukaj pa je šlo zgolj za 10 minut snemanja. Je to primer za garancijo? |
|||||
Meni se še na nobeni napravi to ni zgodilo, razen seveda, če je poleti sonce opravilo svoje, pa naj bo to iphone ali ipad. Kaj pravi stric gugl?
|
|||||
Če se ponavlja, na servis nesi. Normalno ni _________________ |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |