Pozdravljeni
Ali imate kakšno aplikacijo za zaznavanje radarjev samo ne AMZS ali kakšen dober radar detektor, ker verjetno apikacije delujejo samo na stacionarne radarje.
| APP RADAR | |||||
Pozdravljeni
Ali imate kakšno aplikacijo za zaznavanje radarjev samo ne AMZS ali kakšen dober radar detektor, ker verjetno apikacije delujejo samo na stacionarne radarje. |
|||||
Ravno AMZS oz. bivsa Radio 1 Radar Alarm se meni zdi OK... ker niso samo stacionarni radarji... ampak obvesca tudi o ostalih prometnih dogodkih... kar ljudlje sporocijo na dezurno stevilko radija ... Resda vcasih ni vec radarja tam, ko se predvaja obvesti... naceloma pa zadeva lepo deluje ...
Dober radar detektor pa verjetno stane precej... ker te poceni variante nekje do 100, ali 150€ so bolj tako... Piska za cel kup drugih zadev... recimo razni senzorji za luci in podobno ... in scasoma postane zoprno ... |
|||||
Jaz spremljam in poročam v Waze.
|
|||||
Pozdravljeni
Je Amzs super aplikacija, vendar me že kake 2 meseca ne obvešča več, pa imam vse priklopljeno in za osveževanje v ozadju itd. |
|||||
Fora je da je pri AMZS appu čudno narejeno, da v bistvu pomeni vklopljeno/zeleno, da so obvestila izklopljena (v tem primeru je izklopljena bližina šole): ![]() |
|||||
A ma mogoce se kdo tezave z AMZS aplikacijo da po posodobitvi vec ne opozarja v ozadju na radarje?
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |