A pri Telemachu ne morem nic urejat in je samo prazno polje... Pri A1 je vpisana moja stevilka in jo lahko urejam ...

| eSIM | |||||
Pod Settings > Phone sta navedena tista dva operaterja, ki sta trenutno aktivna...
A pri Telemachu ne morem nic urejat in je samo prazno polje... Pri A1 je vpisana moja stevilka in jo lahko urejam ... ![]() |
|||||
|
|||||
Samo kratek update, kako poteka prenos eSIM na novo napravo pri Telemachu. Zadeva je v bistvu presenetljivo tekoča, glede na to, koliko povezanih storitev mora delovati hkrati.
1. Vedno je potrebno najprej odjaviti staro eSIM kartico na stari napravi, sicer javi napako na novi napravi. So ena scary obvestila, da bo potrebno kontaktirati operaterja, ampak pri Telemachu ni potrebno. 2. Na novi napravi lahko že po parih sekundah po odjavi stare poskeniraš QR kodo in SIM kartica je prenešena. 3. Ena posebnost je, da se PIN resetira na prvotno vrednost. |
|||||
Pri Telekomu pa če prav razumem, moraš vsakič zahtevati novo QR kodo.
|
|||||
Tako je... Telekom ima kolikor vem, edini v SLO tak storast sistem... Pri A1 in Telemach lahko to sam naredis tako, da najprej odjavis na eni napravi in z isto QR kodo registriras na novem telefonu ... |
|||||
Imam Telemach eSIM, editirat je res ne morem, je pa prava številka že vpisana, tako da nimam težav. |
|||||
Se kaj ve kdaj bo apple watch cellular e sim support imel kdo od naših operaterjev?
Telekom pomojm ne bo imel, ker kukr vem apple ma ene pogoje, ki jih oni ne bodo sprejeli. Hvala za informacije Lp. |
|||||
Zaenkrat noben operater še ne bo imel ker mora sprejet pogoje od Apple, zaenkrat pa ni interesa
|
|||||
Pozdravljeni,
Mene pa zanima, ce kdo ve, kje se se da dobiti iPhone 13 Pro 256GB Graphite ali Blue? Zgleda so zaloge posle (Telekom, A1….)... Esim, jo ze kdo uporablja? Hvala |
|||||
E-sim uporabljam (telekom), dela BP, kaj te zanima?
|
|||||
Zaniama me ce so kaksne tezave z delovanjem? Se pojavljajo kaksne prekinitve ali pa izpis, da je sim neveljaven (invalid)?
Ze veliko casa uporabljas? Mogoce ves ce jo ima tudi A1? |
|||||
A1 ima eSIM, sam sem ga mel ene pol leta za službeno cifro, pa ni nikoli blo nobenih težav, da bi kaj ven metalo omrežje/sim.
|
|||||
Pri telekomu nimam nobenih težav, uporabljam pa jo nekje od začetka. Nobenih prekinitev ali kaj podobnega. |
|||||
Super, najlepsa hvala vsem za info.
Sedaj rabim samo se telefon… |
|||||
Jaz imam v iPhonu Xs eSim od Telekoma in fizicni sim od Hota. Probleme opazam le med preckanjem meje, ko telefon najprej na eni kartici isce signal, nato pa se na drugi. Vcasih traja dlje, da dobim signal na obeh. Parkeat me je ze imelo, da bi ga vrgel iz avta.
Ce imam eni stevilki klic ponavadi, ponavadi na drugi rece da sem nedosegljiv, vendar dobim sms. Poraba baterije je hitrejsa. Vendar ce bos imel le esim in ne dveh sim kot jaz teh problemov ne bos imel.. |
|||||
Aha, na to pa nisem pomislil. Super informacija, hvala |
|||||
Torej ce sluzbeni operater podpira eSim in imas za privat SIM (ali obratno), lahko uporabljas oboje hkrati kot smo bili na androidih navajeni? In izberes, katera linija bo uporabljena za podatke?
|
|||||
Tako je, imas lahko eno fizicno sim in en esim. Dolocis katera je sluzbeno katera privat in uporabljas.
Dolocis katera je primarna linija za klicanje, katera je za data prenos. Ce ti vmes npr zmanjka podatkov na eni liniji lahko preklopis na drugo. Pri vsakem kontaktu si lahko nastavis s katere stevilke klice nazaj. Ce ne nastavis nic, klice nazaj s tiste na katero so te klicali. Meni je uporabno, da ne rabim dveh telefonov. |
|||||
ja
|
|||||
Točno tako uporabljam tudi sam. Lepo ločeni cifri. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 17, 18, 19 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |