Jabuk
nedelovanje mobile interneta v Telemach omrežju
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 08.08.2011
Prispevkov: 129
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 11.04.2021 14:46:54
nedelovanje mobile interneta v Telemach omrežju
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pogosto se mi zgodi, da ugotovim, da mi ne deluje mobilni internet. Ponavadi je to takrat, ko sem v prostoru, kjer je wifi in ga zapustim. Seveda imam še naprej izpisano polno omrežje LTE, klici in sms delujejo, internet pa enostavno ne. Preostane mi le, da restartam telefon in takrat spet deluje.
Pred iztekom garancije sem poslal telefon na servis in opisal napako, oni pa so mi odgovorili, da ni problem v telefonu, ampak v operaterju.
Imam iPhone 11 Pro Max.
Se tudi komu od vas to dogaja v Telemach omrežju?
Kaj storiti?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 13.08.2010
Prispevkov: 975
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 11.04.2021 15:11:33
Re: nedelovanje mobile interneta v Telemach omrežju
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
salist je napisal/a:

Kaj storiti?


Znaš poklicat operaterja da preverijo kaj se dogaja ?

_________________
Probaj bit ne-užaljen če si citiran =)
Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop!
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 28.07.2009
Prispevkov: 1036
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 11.04.2021 15:25:55
Re: nedelovanje mobile interneta v Telemach omrežju
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Meni se to dogaja na Bob-u. Takrat samo vklopim airplane mode ON/OFF in ko se poveže nazaj na omrežje spet deluje. Probaj tako.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 08.08.2011
Prispevkov: 129
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 11.04.2021 15:32:49
Re: nedelovanje mobile interneta v Telemach omrežju
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
283128 je napisal/a:
Meni se to dogaja na Bob-u. Takrat samo vklopim airplane mode ON/OFF in ko se poveže nazaj na omrežje spet deluje. Probaj tako.


Sem probal in ne pomaga. Le reset telefona pomaga.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 04.11.2012
Prispevkov: 124
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #5   Objavljeno 11.04.2021 17:17:24
Re: nedelovanje mobile interneta v Telemach omrežju
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Telemachova klasika, kličeš na podporo in je vedno pri njih vse ok, menjal na drugega operaterja, težav čudežno ni več.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 07.06.2016
Prispevkov: 104
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #6   Objavljeno 11.04.2021 17:45:14
Re: nedelovanje mobile interneta v Telemach omrežju
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pri A1 sem imel isto težavo, pa sem menjal sim in telefon pa nič. Potem pa je prodajalec svetoval naj si zapišem čase in lokacije, ko mobilni ne delujejo in pošljem mail na tehnično podporo, s temi podatki in so v treh dneh uredili. Zgleda je nekaj zadaj v sistemu šlo narobe.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 13.08.2010
Prispevkov: 975
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #7   Objavljeno 11.04.2021 18:26:50
Re: nedelovanje mobile interneta v Telemach omrežju
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Krvoses je napisal/a:
Telemachova klasika, kličeš na podporo in je vedno pri njih vse ok, menjal na drugega operaterja, težav čudežno ni več.


Z različnimi problemi se srečaš pri vseh operaterjih . Sam nimam nobenih težav od časa tusmobila, jih tud velik poznam pa noben ne jamra.

Kar se tice podpore je pa povsod isto sranje , mal dnarja mal muske ..

Prej bi rekel da se ljudje ne znajo lotit problema kjer ne mislim to da morejo sami popravt zadevo.

_________________
Probaj bit ne-užaljen če si citiran =)
Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop!
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 04.11.2012
Prispevkov: 124
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #8   Objavljeno 11.04.2021 19:12:22
Re: nedelovanje mobile interneta v Telemach omrežju
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
thxslo je napisal/a:
Z različnimi problemi se srečaš pri vseh operaterjih . Sam nimam nobenih težav od časa tusmobila, jih tud velik poznam pa noben ne jamra.

Kar se tice podpore je pa povsod isto sranje , mal dnarja mal muske ..

Prej bi rekel da se ljudje ne znajo lotit problema kjer ne mislim to da morejo sami popravt zadevo.


Se strinjam, sem menjal vse operaterje že Smile

Telemach: dobra cena, povprečna podpora, slab signal sredi centra Ljubljane, težave z internetom, vsak rset telefona ponovno vpisovanje MMS in internet nastavitev.

Hot: Najboljša cena, ne delujejo MMS sporočila, obupna podpora, signal BP

BOB: enako hofru, težave z internetom v tujini

A1: povprečna cena, težave z ECHO ob vzpostavitvi klicev, random popačen zvok ob klicu, dobra podpora

Telekom: Najdražji, dobra podpora, dober signal, obvezen izklop VoLTE Smile

T2: dajmo raje kar izpustit, koda besed Smile, pa vseeno : signal odvisen od sreče, nedelovanje MMS in random mobilnih podatkov, cena tam-tam , podpora srednja sreča
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani