Na voljo je nova glow in the dark fizična kartica v sodelovanju z Anthony Joshua
| Mastercard kartica Revolut | |||||
https://www.altfi.com/article/7765_rolling-with-the-punches-revolut-steps-into-the-ring-with-anthony-joshua
Na voljo je nova glow in the dark fizična kartica v sodelovanju z Anthony Joshua |
|||||
Odprl bi Revolut.
Zanima me, če je kaj posebej novega za pazit, zdaj ko so se preselili. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
ne |
|||||
Mi lahko mogoče na kratko razloži postopek prenosa denarja preko SEPA na Conbase...
Če razumem grem na Coinbase na SEPA, tam dobim podatke in pol grem na telefonu na REvolut APP/grem na SEPA plačilo/vnesem podatke in dodaam Recipient... Hvala. |
|||||
TEstno sem poslal nekaj evrov pa me zanima, če bo prikazano že danes (nedelja) na Coinbase?
EDIT: Po tem postopku sem dobil denar nazaj na Revolut. |
|||||
Mislim da Revolut blokira nakazila na kripto menjalnice. Za Coinbase sem slišal, men se zdi da tud za Binance. Razlog verjetno pranje denarja, neprijavljena dejavnost in ostale podobne mahinacije. Imaš pa zato možnost za nakup samih kripto valut kar na Revolut. Pazi provizije!
_________________ Najprej , potem pa žena in otroci. |
|||||
Preko Revolut res ni mozno nakazilo na Binance, ce pa izberes nakazilo preko iDEAL (fiksna provizija 1.3eur) pa gre tudi preko Revolut. |
|||||
Meni gre brez problema depozit kakor tudi withdraw. Ne vem kje imate vi problem?
|
|||||
Enako, uporabljam že dolgo. Vedno deluje brez problemov. Nazadnje teden nazaj. 100% najhitrejša in najcenejša pot iz EUR v kripto in nazaj. |
|||||
|
|||||
Gledam provizijo za kripto pri revolutu. Na brezplačnem računu je 2,5% oz. 1,5% pri plačljivem. Koliko so pa te provizije drugje? _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Binance “General: 0.1% spot trading fee” , Bitstamp 0,50% … binance ima res majhen fee, če plačaš fee z BNB je pa še manj 0.075%
|
|||||
Na splošno Revolut je odlična izbira za ljudi, ki želijo hiter in preprost nakup kriptovalut brez vsakega znanja. Te osebe bodo nato kovančke imele v posesti dlje časa in jih nato enkrat prodali. Za ljudi, ki premetavajo (prodajajo in kupujejo večkrat tedensko/mesečno) svoje premoženje, pa Revolut ni, ker te provizije ubijejo. Za ta namen so veliko boljše namenske firme kot denimo Binance. |
|||||
A ta provizija je pri nakupu in prodaji?
Se mi zdi, da sem nekje videl, da je samo v eno smer. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Revolut ima največ uporabnikov kripta med 50 in 65 letom starosti. Revolut je načeloma samo posrednik. Revolut kupuje preko Binanca, Coinbaisa ... |
|||||
Chrome extension, ki ti avtomatsko polni promo kode ob nakupih in s tem dodatne popuste:
https://chrome.google.com/webstore/detail/revolut-shopper/hdlehfdjcalidklijenibmpcdgjfmafn?hl=en |
|||||
Prejšnji petek so želeli od mene dokumentacijo o izvoru denarja. Ima kdo izkušnje koliko časa traja, da Revolut postopek nato tudi zaključi?
|
|||||
Ja... za prechekirat (glede na to, katero drugo/slovensko banko uporabljas), ce so kaj zakomplicirali. Sberbank vem, da ne pusti vec nakazovat, pa Intesa San Paolo mislim da je dodala ene provizije. |
|||||
Meni so to lani naredili, oz. blokirali račun dokler nisem dokazal od kje denar. Bilo pa je kar hitro vse skupaj, mislim da celo v enem dnevu. Prebrskaj malo nazaj, sem pisal v tej temi se mi zdi... |
|||||
Imam samo N26. Nobene Slovenske. V bistvu bi mel Revolut bolj iz firbca. Rabim ga itak ne. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 153, 154, 155 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |