| Smart home | |||||
Zdaj z UI je res veliko bolj enostavno.
![]() |
|||||
Saj je napisal, da ima DS418, ki kot kaze ne omogoca Dockerja ... https://www.synology.com/en-global/dsm/packages/Docker ![]() |
|||||
Aja, nisem šel gledat če omogoča ali ne.
|
|||||
Na macu je ok, če je vedno vklopljen. Drugače pa kakšna druga naprava, ki ga podpira, jaz ga imam na raspberry pi.
|
|||||
sprobal malo homebridge na MAC. deluje zelo dobro....edina slaba lastnost, da mora biti vseskozi prizgan....
Dodal Xiamomi zadeve notri (kamera, purifer...) najbolj me je pa presenetilo delovanje RING zvonca... ne podpira homekit, z uporabo homebridge deluje odlicno Zvonec oz zvonjenje imam sedaj preko vseh homepod mini-jev tako, da ze menjam moj nas |
|||||
Ampa za zvok na homepod miniju moraš biti naročen na apple music a ne?
|
|||||
Ne. Vse lahko predvajas ampak iz apple naprav. Npr youtube iz telefona lahko predvajas na homepod. Jaz imam sicer tudi apple music in je seveda bolj enostavno rečt “hey siri, play music” in predvaja glasbo iz apple music. |
|||||
To vem. Komentiral sem predvajanje zvonca. Če hočeš v homekitu naredit avtomatizacijo, da ti ob vklopu senzorja predvaja nek zvok na homepod miniju, zahteva apple music. Butasto.
|
|||||
Ne razumem najbolje kaj želiš izvedet. @aljo00 je napisal, da je uporabil homepod mini v kombinaciji z zvoncem znamke RING. Torej, nekdo pozvoni pred pred hišo na zvonec in na homepod mini sliši zvonenje. Vsaj tako sem jaz razumel. Ti pa sedaj sprasujes da bi ob vklopu senzorja? (senzor gibanja?) predvajal zvok na homepod mini? |
|||||
Jaz tako razumem, da ce zelis, da senzor (katerikoli... v konkretnem primeru zvonec Ring) sprozi predvajanje nekega zvoka na HomePod mini, moras imeti aktiven Apple Music, da lahko predvajas zvonjenje ... Sicer nevem, od kod ta informacija ... Ce se prav spomnim, se enkrat, ko sem se igral z nekimi avtomatizacijami za alarm... lahko izbral zvok iz lokalnega Library-ja ... Verjetno pa bi se zadeva razjasnila, ce bi Goran podal se kaksen link... |
|||||
Tako kot jest pravi. Brez aktivne naročnine na music, ne morem narediti avtomatizacije, ki bi ob aktivaciji senzorja predvajala poljuben komad. Zato sem predvideval, da je tako tudi v primeru zvonca.
Ne morem dati linka, ker gre za prakso |
|||||
V bistvu sta pa to različni situaciji. Zvonec pošilja SVOJ zvok, jaz bi pa rad enega tretjega z naprave, ki sama ne proizvaja zvoka.
|
|||||
Uporablja, kdo kakšen ugoden wifi termometer?
Rabil bi, za merjenje temperature na drugi lokaciji, kjer je wifi. Zaenkrat gledam Govee WLAN Thermometer Hvala. |
|||||
ima kdo kake izkušnje kaj se splača kupit od pametnih ključavnic za v blok in da je povezljivo seveda z homekitom?
|
|||||
Blok in homekit? Močno dvomim. Že v malo večji privat bajti je težka. Od gornjega štuka v klet mi nese samo thread. OK pa zeegbe ampak imam hub sred bajte.
Za v blok je kvečjemu BT ključavnica. |
|||||
Jaz mislim, da boš moral počakat do uradnega releasa iOS 15 in kartice za odpiranje, ki se jih bo dalo dati v wallet. Tudi jaz čakam na to. _________________ |
|||||
Obstaja kakšna rešitev za kartice, ki jih imajo v nekaterih podjetjih za registracijo prihoda na delo?
|
|||||
ne vem če si me zastopil. pač pametno ključavnico bi imel na svojih vratih. ne na vhodnih od celega bloka. |
|||||
Ja narobe sem zastopu. v bistvu je pol vseeno, blok al pa ne. Imam danalock in deluje v redu. sicer sem homekit verzijo zamenjal za z-wave ker mi homekit verzije ni dosegu iz zgornjega nadstropja. za v stanovanju pa bi to delalo bp.
|
|||||
Se ima kdo težave? Aqara g2h je skoz ofline/online. Se komu mece skoz ven?
_________________ Lp, Miha |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 33, 34, 35 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |