verjetno niti ne vedo za kaj se je šlo.
| Vivid Money | |||||
verjetno niti ne vedo za kaj se je šlo.
|
|||||
Budale slovenceljske Tako navajeni, da vsakič dobijo po buči in da plačujejo najvišjo možno ceno za vse, da ko jim pa nekdo ponudi popust je pa kr "nateg in prevara". Na južni strani Alp, vse po starem... No meni je mojih Vividskih zdaj že prek 500 eur zelo všeč... |
|||||
Saj je nateg. Klasična piramidna shema. To upam, da je vsem jasno. Ko zmanjka susceptibilnih ovc, bodo SuperDeals ugasnili, ostalo bo pa lepo število komintentov. Imam Vidid. Uporabljal za začetku za vse, sedaj ko so šli v to piramidno shemo, je samo še burner account. |
|||||
Bolj je smešno to da se nekdo prostituira in lepi svojo ref kodo po trgovinah z upanjem da bo dobil 5 EUR od nove stranke. Vividu se pa samo smeji ker z vsako novo stranko dobi 100X tega za kar ima zaposlenega 5 EUR prostituta. |
|||||
Glede na sliko na twitterju se ve, kdo je ta uporabnik. Mare2, s tega foruma
|
|||||
Vivid dobi provizijo od kartičnih transakcij. Ampak resnično no way around, da je to piramidna shema. Prostituiranje, dober izraz. |
|||||
Ja itak, da se bodo s časom cashback akcije nehale ali zmanjšale, ampak za to še ne pomeni, da gre za piramido ali prevaro Akcije in razne ugodnosti oz. denar je potrebno pograbiti takrat, ko je možnost, ne pa jamrat da ga ni in da je vse prevara. Potem takem je prevara in piramida vsak nakup v trgovini, ker nas trgovci “nategujejo”, ker prodajajo artikle za profit. |
|||||
Pač živimo v svetu ko za par desetakov vsak proda dušo. Žalostno.
_________________ Najprej , potem pa žena in otroci. |
|||||
Ne štekaš, to JE piramida po definiciji. Če hočeš SuperDeals, moraš pripeljati nove člane. Če oni hočejo SuperDeals, morajo tudi pripeljati še več novih članov. In tako dalje, dokler ne zmanjka ovc. |
|||||
to ni ravno klasicna piramidna shema....
KER, tudi nek clan cisto na koncu verige ne bo IZGUBIL NICESAR...pac toliko kot das gor bos zapravil oz zapres lahko racun kadarkoli Meni osebno je vivid sedaj prva kartica, ker so pac ugodnosti. ko jih ne bo, bom videl kaj s tem racunom narediti. |
|||||
Imam eno vprasanje. A ce v Decathlonu placam z Vivid kartico preko Curve kartice Vivid zazna to kot placilo v Decathlonu in dobim cashback ali kot placilo Curve-u?
P.s. mogoce sicer vprasanje bolj pase v temo curve |
|||||
Meni v Lidlu, Eleclercu in Bauhausu prime tudi preko Curve. Zanimivo, v dveh gostilnah v akciji Champion program pa ne. Tam plačam sicer s telefonom, direkt Gpay in virtual kartica. Lahko probaš pa sporoči. _________________ Vivid money bank super_deals koda - klikni Takoj lahko koristiš vračilo v Eleclercu, Bauhasu, Ikei itd. Brezplačna Curve Mastercard s 5 EUR dobroimetja in 1% cash backa 1 mesec |
|||||
Meni je v Lidlu tudi prijelo, v gostilni pa vedno direktno plačam, drugače ni cashbacka.
|
|||||
V H&M meni ni prijelo preko Curve, pri ostalih pa. Če hočeš biti prepričan rajši plačaj direkt.
|
|||||
|
|||||
|
|||||
Si pogledal limit, koliko imaš nastavljeno?
_________________ Vivid money bank super_deals koda - klikni Takoj lahko koristiš vračilo v Eleclercu, Bauhasu, Ikei itd. Brezplačna Curve Mastercard s 5 EUR dobroimetja in 1% cash backa 1 mesec |
|||||
nic nisem spreminjal od prejsnega meseca, kjer je slo tudi cez 100€...
sem pogledal sedajle limit, pa je edino kar sem nasel mesecni limit (ki pa ni nastavljen)... pac neka tezava vivida... tole je bilo prvic, da mi ni sprejel... |
|||||
|
|||||
Ali je že kdo preveril, če sedaj lahko z Vivid poslujemo s Crypto?
Pa še moja koda. Vivid money bank super_deals koda - klikni Takoj lahko koristiš vračilo v Eleclercu, Bauhasu, Ikei itd. _________________ Vivid money bank super_deals koda - klikni Takoj lahko koristiš vračilo v Eleclercu, Bauhasu, Ikei itd. Brezplačna Curve Mastercard s 5 EUR dobroimetja in 1% cash backa 1 mesec |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |