Pozdravljeni. Obstaja kakšna aplikacija, ki prikazuje samo omejitev hitrosti in da se da to videti na radiu preko CarPlay? Da je vezana na gps ali pač kako drugače? Hvala.
| Iščem APPlikacijo ... | |||||
Pozdravljeni. Obstaja kakšna aplikacija, ki prikazuje samo omejitev hitrosti in da se da to videti na radiu preko CarPlay? Da je vezana na gps ali pač kako drugače? Hvala.
|
|||||
Waze, Sygic,..... Da bi kazalo izkljucno samo omejitev hitrosti pa ne vem, ce obstaja... |
|||||
Prosim za predlog Aplikacije, v katero bi lahko s partnerko vpisovala sprotne stroške (nakupi, najemnina itd) in imela lep pregled, koliko porabiva za določene stvari mesečno in bi se sinhroniziralo med najinima napravama?
Lahko je tudi plačljiva (za par eur), če treba. Preizkusil Gorenjca, ampak žal ni to to. Po mojem nekaj tipa HomeBudget With Sync (https://apps.apple.com/si/app/homebudget-with-sync/id306257910), ampak Bi bil vesel še kakšnih predlogov. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Made in Slovenia: https://apps.apple.com/si/app/toshl-finance-best-budget/id921590251
|
|||||
Google Sheets tabela. Pivot table, računa vse. Preprosto, elegantno, še app je
|
|||||
Hvala, poznam, a žal odpade zaradi subscriptiona. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Money Pro https://apps.apple.com/si/app/money-pro-personal-finance-ar/id918609651
Uporabljam dobrih 5 let in sem zadovoljen. |
|||||
|
|||||
Iščem kakšno dobro aplikacijo za čiščenje memory ja in polnjenje batterije na iphone in ipadu.Če kdo ima kakšno dobro izkušnjo.Hvala za odg.
|
|||||
Nobena aplikacija ne bo mogla čistiti spomina (domnevam, da to misliš) ali pa pomagati pri polnjenju baterije. Ni možno imeti takega dostopa do hardwara, sicer pa iOS odlično poskrbi za oboje, sploh zadnja leta.
|
|||||
Kaj pa te cookie,ki se nabirajo v ozadju?
|
|||||
Cookije lahko ročno pobrišeš v settings->safari potem pa ALI clear website data ALI PA advanced->website data pa ročno izbereš, katere bi.
Prva opcija zbriše tudi cookije iz in-app safari browserja, če recimo znotraj appa brskaš po neki strani, ki jo je tisti app odprl. |
|||||
Hvala. A za to ceno 1 EUR lahko sinhroniziraš tudi recimo s partnerico, če ima naložen ta app na Androidu, ali rabiš za kakršnokoli sinhronizacijo naročnino? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Jaz sicer uporabljam sinhronizacijo preko iClouda za iPad in iPhone (1 uporabnik, 1 iCloud račun), za takšno sinhronizacijo kot jo želiš ti sem ti pa prilepil slikico iz aplikacije ![]() |
|||||
Zdaj razumem kaj sprašuješ, cena aplikacije je padla s 5€ na 1€. Ne, za to ceno dobiš aplikacijo in sinhronizacijo kot jo uporabljam jaz. Android in več različnih uporabnikov imaš pa še naročnino na slikii |
|||||
HVala za info. žal naročnina odpade zame... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
A si probal Google Sheets? |
|||||
Sinhronizacija preko clouda med različnimi operacijskimi sistemi brez mesečnega stroška pač ni realna... s strežniki so namreč tekoči stroški... zato enkratno plačilo za neomejeno uporabo ne pije vode. V takem primeru se mora storitev drugače financirat (bodisi preko reklam, pobiranja in preprodajanja tvojih podatkov, ali pa aplikacijo ukinejo čez leto/dve in dajo ven plačljivo nadgradnjo).
|
|||||
Midva z mojo uporabljava že več kot eno leto app Tricount. Super zadeva in seveda FREE
_________________ ????Apple MacBook Air 13" 256gb 2018 ????Apple iPhone 11 128gb ????️ Apple tv ???? Airpods Pro |
|||||
Nisem sicer bral vsega. Ce rabite za sync med ios je odličen že notes.
Šeraš notes in je to to. Tako imam jaz za vsako štacuno šheran notes z boljso polovico in je to to. Vsak ko popravi oz. doda kaj na seznam je druga oseba o tem obveščena z notifickacijo. Meni to zadostuje za vse potrebe. Imam pa te sezname v notes “pinned” da jih imam vedno na vrhu na vseh notes-ov. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 113, 114, 115 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |